CURAÇAO – Gewapend met boeken en humor betreden de ‘Nightwriters’ het eiland. Onder het zwoele licht van de maan en in een sprookjesachtige sfeer laten zij ons kennismaken met ‘literatuur zoals het niet bedoeld is’. Laat je meevoeren naar avonden vol spanning, theater, quiz en komedie.

Nightwriters is een initiatief van schrijver Kluun en komt 14 en 15 mei naar Curaçao. De literaire tocht wordt uitgevoerd door de schrijvers Saskia Noort (bekend van ‘Terug naar de kust’ en ‘De eetclub’), Susan Smit (bekend van ‘Vloed’ en ‘Wat er niet meer is’) en Christophe Vekeman (bekend van ‘Lege jurken’ en ’49 manieren om de dag door te komen’).

Interactie, diepgang en vermaak
De schrijvers die een lezing zullen houden, zijn artiesten met wie het grote publiek zich graag identificeert. Niet alleen de boeken van de schrijvers, maar vooral de schrijver zelf spreekt tot de verbeelding.  Schrijvers die iets te vertellen hebben, die gewend zijn op een podium te staan, die graag een zaal vol mensen entertainen, zij die behalve een scherpe pen ook een scherpe tong hebben, alleen die schrijvers horen bij Nightwriters. Nightwriters under the Moon vindt op 14 mei plaats in Teatro Luna Blou en op 15 mei in Beachclub Moon.

Diner-kaarten
Kaarten voor de Nightwriters zijn vanaf dinsdag voor Nafl. 35,- verkrijgbaar bij  Bruna, Beachclub Moon, Teatro Luna Blou, Albert Heijn en LOT 1038. Voor de zaterdagavond in Beachclub Moon zijn er ook speciale diner-kaarten te krijgen. De diner-kaarten bezorgen je, naast het vermaak van de Nightwriters, een 3-gangen-diner in de Beachclub. Deze kaarten zijn voor Nafl. 110,- verkrijgbaar bij Moon.

www.versgeperst.com