• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

10418536_671799002951157_8815738169508442666_nCURAÇAO – Curaçao op de kaart zetten door celebrities, muzikanten en dj’s naar het eiland te brengen. Dat is het doel van eventorganisatie Uitblinkrs. De organisator haalt voor de eerste editie van Rockstarz de Taz’s Angels naar Curaçao. Club Spoonz in Saliña staat op vrijdag 24 juli op zijn kop met de ‘It-girls from Miami’, dj Abstract, Flava , Mr. Cash en MC Shockwave.

De Taz’s Angels zijn wereldwijd bekend om hun merknaam, kleding, social media-beweging en publieke vertoning. Op dit moment is de groep op wereldtournee. Op vrijdag 24 juli is Curaçao aan de beurt.

abstractDe President
Gestow Power, beter bekend als Dj Abstract, geeft al jaren zijn eigen feesten in de Jimmy Woo, Bitterzoet en Club Air in Amsterdam. Met ‘Abstract For President’ en ‘Zoete Inval’ weet Abstract als geen ander een feestje te bouwen. Het succesvolle feestconcept bestaat nog steeds onder de naam ‘President’. Dj Abstract is inmiddels uitgegroeid tot een grote naam in de Nederlandse partyscene.

Verdere line-up
Dj Flava is ook een bekende naam in het Nederlandse uitgaansleven. De beats van Ivo Doesburg zijn vaak te horen in bekende clubs zoals Air, Jimmy Woo en Club Vie, maar ook op festivals zoals Latin Village. Mr. Cash is een lokale dj die eveneens deel uitmaakt van de veelbelovende line-up. Shockwave uit Rotterdam maakt de avond compleet door zijn MC-skills waarmee hij ieder publiek weet ‘up te hypen’.

flavaKaartverkoop
Kaarten zijn vanaf nu verkrijgbaar. Reguliere kaarten kosten 55 gulden in de voorverkoop. Je kunt hiervoor terecht bij de officiële voorverkooppunten: Bruna, Albert Heijn, Mensing’s Caminada en Plein Café Wilhemina. Voor reserveringen van een VIP-tafel neem je contact op met Uitblinkrs via telefoonnummer: +5999 6902626 of +5999 5132841. Wees er snel bij want op=op. Entreekaarten zijn duurder aan de deur.

Meer informatie
Het evenement begint om 23.00 uur en eindigt om 04.00 uur. Voor meer informatie over Rockstarz kan je de Facebookpagina van de organisatie Uitblinkrs raadplegen. Dit kan ook via de Rockstarz eventpagina op Facebook.

www.versgeperst.com