• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

Chaim DurandCURAÇAO – Uitgaan en dansen, hard sporten of gewoon lekker relaxen… Versgeperst.com is benieuwd wat jij dit weekend doet. We vragen het aan de 16-jarige Chaim Durand, leerling van het Zwijsen College.

“Vrijdag is het Koninginnedag, dus ik ga naar de stad met een paar vrienden van school. We gaan een beetje rondlopen en kijken wat er allemaal te doen is. Ik denk niet dat ik spulletjes ga kopen, maar het zal zeker leuk zijn om rond te lopen en te kijken of je bekenden ziet. Daarna ga ik gewoon terug naar huis en rustig een beetje televisie kijken. Misschien ga ik ‘s avonds een dvd kijken.”

Uitslapen
“Zaterdag ga ik zeker uitslapen. Ik heb dit weekend niet veel huiswerk, dus ik kan lekker uitslapen en een beetje rusten. ‘s Middags ga ik waarschijnlijk even mijn grootmoeder bezoeken. De rest van de dag zal ik wel achter de computer zitten. Ik ga dan chatten met mijn vrienden, ‘Flight Simulator’ spelen en andere dingen op internet bekijken. Ik ben erg onder de indruk van vliegtuigen dus ik houd ervan om met Flight Simulator bezig te zitten. Ik leer er erg veel van.”

Snoepen
“Zondagochtend ga ik waarschijnlijk ook weer uitslapen. Later op de dag ga ik mijn tante groeten want zij is jarig. Er is daar veel eten dus ik ga lekker veel snoepen. Ik ben al aan het uitkijken naar de ijsjes en de cola. Met cola kan je mij heel blij maken. ‘s Avonds ga ik rustig mijn spullen klaar zetten voor school want maandag heb ik weer gewoon les. De leuke vrije dagen zijn dan alweer voorbij.”

www.versgeperst.com