• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

colorwalkCURAÇAO – De tweede editie van de Curaçao Color Walk vindt op zondag 7 juni plaats. De zogenoemde ‘fun walk’ start op Parasasa Beach. Vervolgens zet de toch zit voort door de straten van Piscadera en Otrobanda. Gedurende de wandeling krijgen de deelnemers gekleurd poeder over zich heen onder het motto ‘Geef je leven en dat van je medemens kleur’.

De wandelmars van zes kilometer eindigt op de startlocatie Parasasa Beach met de ‘Big Color Splash’.

Inschrijving
De wandelmars is voor jong en oud. Kinderen kunnen meedoen vanaf vier jaar oud. De inschrijving vindt plaats op zaterdag 30 mei van 10.00 tot 15.00 uur bij Subway Brionplein. Op maandag 1 en dinsdag 2 juni kun je je inschrijven bij de Kooyman Megastore in Zeelandia. Dit kan van 12.00 tot 14.00 uur en van 16.30 tot 18.30 uur. De kosten voor deelname bedragen vijftien gulden per kind en twintig gulden per volwassenen. Je kan ook betalen met Fun Miles. Alle deelnemers krijg een wit shirt, water en fruit. De wandeltocht wordt afgesloten met een feest op het strand.

Meer informatie
De opbrengst komt ten goede aan JCI Dutch Caribbean, EY Cares en Fundashon Desaroyo i Progreso. De laatstgenoemde stichting houdt zich bezig met naschoolse vorming voor 22 scholen en zo’n 2000 kinderen. Voor meer informatie kan je de Facebookpagina raadplegen of een mail sturen naar curacaocolorwalk@gmail.com.

www.versgeperst.com