• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

anthony andersonCURAÇAO – Wie van stand-up comedy houdt, zit zaterdag 4 april goed bij Landhuis Brievengat. Starline Promotions en 88Rockorsou organiseren dan namelijk ‘The April Fools Comedy Show’. Het event wordt gehost door niemand minder dan Hollywood-acteur Anthony Anderson, die onder andere bekend is van de hitserie ‘Black-ish’. Een goed moment om je lachspieren te trainen!

Daarnaast zijn er stand-up comedy optredens van Rip Michaels (Wild’N Out),Karlous Miller en Ron G (NBC’s Last Comic Standing). Er staat ook een vrouwelijke comedian op het podium, namelijk Zainab Johnson van BET, HBO en The Laugh Factory.

Afterparty
Na de lachspieren getraind te hebben, kunnen ook de voetjes van de vloer. De avond wordt afgesloten met een afterparty waar de internationale dj Power, onze eigen Maarten Schakel en de dancehall-artiest Uzman uit Canada de muziek verzorgen.

Kaarten
Er zijn nog steeds kaartjes beschikbaar, maar wees er snel bij. De comedyshow begint om 20.00 uur. Van 23.00 tot 04.00 uur kan er worden gedanst op de afterparty. Een regulier kaartje kost 65 gulden per persoon en een vip-ticket 100 gulden. Voor kaarten kan je terecht bij de officiële voorverkooppunten: Mensing’s Caminada, De Heeren, 24 uur uit de muur en het kantoor van Curom Broadcasting. Voor meer informatie kan je de Facebookpagina raadplegen.

1 reactie op “Stand-up comedy uit Hollywood meets Curaçao”

 1. Goede show, heb veel gelachen.
  Alleen asociaal dat een biertje ANG 7,50 kostte!!!
  De afterparty had ook veel beter gekund als ze een andere DJ dan die Maarten Schakel hadden laten draaien.
  Hij pastte helemaal niet bij het concept