• Recente reacties

  • Facebook

  • Twitter

  • Validator w3.org

  InternationalVolunteerDay_PressImage2CURAÇAO – Curaçao Cares wil naar aanleiding van Internationale vrijwilligersdag op 5 december vrijwilligers in het zonnetje zetten. Organisaties, sportverenigingen en andere groepen kunnen tot vrijdag 14 november hun beste vrijwilliger opgeven.

  De Internationale Vrijwilligersdag is in het leven geroepen door de Verenigde Naties. Dit om wereldwijd erkenning te geven aan vrijwilligers. Curaçao Cares doet hieraan mee.

  ‘Star Volunteers’
  “Star Volunteers komen in elke vorm en in elke gemeenschap voor, en hebben enkele eigenschappen gemeen: ze zetten zich belangeloos in voor anderen, ze dragen bij aan de sociale omgeving van ons allen en onderscheiden zich binnen de gemeenschap, terwijl zij vaak voor het grote publiek onbekend zijn”, aldus de stichting.

  Aanmelding
  Wil je ook een Star Volunteer benoemen, dan kan dit. Je kan je favoriete vrijwilliger aanmelden door een email te sturen naar community@curacaocares.org. Je kan ook telefonisch contact opnemen via telefoonnummer 7361951 extensie 218.

  www.versgeperst.com