• Recente reacties

  • Facebook

  • Twitter

  • Validator w3.org

  voiceCURAÇAO – Het zijn spannende tijden voor Angela Vergouwen en Clifton End. Binnenkort wordt bekend of de twee toptalenten uit Curaçao een plek bemachtigen in de live-uitzendingen van The Voice of Holland. De twee Curaçaose talenten hopen in Nederland hun carrière ‘een flinke boost’ te geven.

  “De muziekwereld is hard”, aldus de kandidaten. “Op Curaçao, in Nederland, overal. Maar als je iets wilt bereiken, moet je gewoon met alle liefde er keihard voor gaan. De reacties die we uit Curaçao ontvangen geven veel kracht”, vertelt Angela.

  John Samson maakte voor Caribisch Netwerk de volgende reportage.

  The Voice
  De Nederlandse talentenjacht trekt wekelijks miljoenen kijkers en is daarmee één van de populairste programma’s op de buis. De twee Curaçaoënaars maken deel uit van 58 kandidaten die de juryleden nog één keer moeten overtuigen voor een plek in de live shows, waarin de kijkers het dan voor het zeggen hebben. De kandidaten krijgen zowel uit Curaçao als in Nederland veel positieve reacties.

  Bekende Curaçaoënaars
  Voor de Curaçaose Angela Vergouwen (28) ging de auditie voortreffelijk: zij maakte meteen indruk op alle vier juryleden met haar krachtige, rauwe stem. Ze heeft in de afgelopen jaren vaak op Curaçao opgetreden en daarnaast heeft ze in het voorprogramma gestaan van artiesten zoals Barry Hay van The Golden Earring, Waylon en Gordon.

  Clifton
  Clifton End (36), bekend als één van de zangers van de succesvolle band Cache Royale, wil nu met zijn grote bagage aan optredens eindelijk doorbreken in Nederland. Zijn coach, Trijntje Oosterhuis, is enthousiast over zijn kansen na zijn auditie.

  Strenge eisen
  Kandidaten die meedoen met het programma hebben een contract moeten tekenen. “Het is een lang contract met strenge eisen. Ik mag bijvoorbeeld niet zeggen of ik door ben of niet, terwijl ik het al weet. Dat is heel zwaar om te doen!”, zegt Clifton met een brede lach.

  Angela
  Ook de enthousiaste Angela vindt de geheimhouding maar ‘irritant’. Bovendien dacht ze bijna in de problemen te zijn beland: “Ik heb haarextenties gezet en dat mag eigenlijk ook niet zomaar. Er worden veel opnames op verschillende dagen gemaakt en dan moet je er wel hetzelfde uitzien.”

  Vrijdag
  De voorselecties worden op vrijdagavond in Nederland uitgezonden. En als blijkt dat zij toch niet door zijn gegaan? “Ik ben al blij dat ik twee keer op tv ben verschenen, het is een boost voor mijn carrière”, zegt Clifton. Angela is het ermee eens: “Het gaat in ieder geval heel erg spannend worden of we door zijn of niet.”

  1 reactie op “Vergouwen en End strijden in The Voice”

  1. Clifton End zou het advies van Gario op moeten opvolgen en bij zijn volgende optreden een Tshirt van Gario moeten aantrekken, succes verzekerd zo kunnen wij onszelf op de kaart zetten.