leroy fer thumbCURAÇAO – Profvoetballer Leroy Fer heeft een voetbalshirt geschonken aan de CITRO. Dit als bijdrage voor de fundraising die de vrijwillige reddingsorganisatie donderdag organiseert. Tijdens de zogenoemde Caribbean Night kun je een bod doen op het gesigneerde shirt van Fer.

De vader van Fer had via de radio gehoord van de fundraising. “Het was een prachtige uitzending”, aldus Lesley Fer. “Leroy had het er al eerder over gehad een shirt van hem aan een goed doel te willen schenken. Toen ik van de week luisterde wist ik het meteen. Ik stelde het aan Leroy voor en hij vond het een uitstekend idee”, vertelt de vader van de voetballer vanuit Nederland.

Caribbean Night
De Caribbean Night wordt donderdag georganiseerd bij de voormalige duikschool op het schiereiland van Caracasbaai. De aanvang is 19.00 uur en het duurt tot 22.00 uur. De kaarten kosten 200 gulden per stuk en zijn verkrijgbaar bij Mensing’s Caminada, Surprise, Gallery Alma Blou, Caribbean Nautical, Island Waterworld, Renmar Winery en vrijwilligers van de CITRO. Je kan ook bellen naar telefoonnummer 6607620.

Meer informatie
Voor meer informatie kan je de website of de Facebookpagina raadplegen. Alle opbrengsten komen ten goede aan de vrijwillige reddingsorganisatie.

www.versgeperst.com