• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

djCURAÇAO – Tijdens de persconferentie van het Face-It evenement dat gisteren plaatsvond bij Cabana Beach was DJ Hardwell opgetogen. Hij heeft de top bereikt als de nummer 1 dj van de wereld en beschouwt dit jaar als het mooiste jaar van zijn carrière. Vrijdag staat hij op het podium als hoofdact op Kleine Werf.

Wel is hij zich ervan bewust dat ‘de top bereiken makkelijker is dan die positie te behouden’. Het is inmiddels de zevende keer dat hij op het eiland is, maar aan enthousiasme ontbreekt het hem niet.

Wereldster
Rovert van Corpurt heeft op veel grote festival gestaan dit jaar en heeft de hele wereld over gereisd, van Mexico tot Las Vegas. De week na zijn optreden op Curaçao staat hij achter de wheels of steel in India, Japan en Australië. Daarnaast is hij ook nog eens genomineerd voor drie MTV Music Awards en is hij een ambassadeur van Dance For Life, een organisatie die zich inzet voor aidsbestrijding.

Volgende stap
Op de vraag wat zijn volgende stap is, antwoordt hij zonder aarzeling: “Ik wil graag een artiestenalbum produceren. Ik heb nog nooit een grote wereldwijde radiohit gehad.” Hij zou ook graag een gewaagde samenwerking willen aangaan met een superster. “Produceren is een belangrijk onderdeel van het dj-vak.”

De show
Aanstaande vrijdag kunnen we volgens de dj een andere Hardwell verwachten. “Natuurlijk zal ik ook mijn Hardwell-set draaien.” Maar hij heeft ook wat anders voor ons in petto, al wil hij niet precies zeggen wat. DJ Dannic, nummer 74 op de mondiale lijst van discjockeys, maakt ook deel uit van de line-up. De show heeft naast vermaak ook een maatschappelijke functie: van de opbrengst gaat een deel namelijk naar het goede doel. De MCB heeft hier alvast vijfduizend gulden bovenop gedaan.

Informatie
Reguliere kaarten kosten 75 gulden, voor losse VIP-tickets betaal je 225 gulden. De tickets worden bij Cabana Store, Lacoste Zuikertuin en Pleincafe Wilhelmina verkocht. Voor reserveringen van een VIP-tafel neem je contact op met Face Events via savine@face-events.com.

foto (4)

www.versgeperst.com