• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

cnsj publiek thumbCURAÇAO – Met grote namen als Smokey Robinson, Bruno Mars, Joss Stone, Nile Rodgers & Chic, Chaka Khan en Rod Stewart pakte de organisatie van het Curaçao North Sea Jazz uit voor haar eerste lustrum. De eerste dag van deze vijfde editie ontving op het oog minder bezoekers. Het terrein kende ook een podium minder dan vorig jaar.

Maar op de drie podia was genoeg en van alles te beleven. De echte jazzliefhebber kwam minder aan zijn trekken; alleen Diana Reeves met haar band mocht zich vrijdag dat predikaat geven.

Sfeer
Zien en gezien worden speelt een bijna net zo’n grote rol op het festival als kijken en luisteren naar de artiesten. Dick Drayer peilde de sfeer en zag hoe Curaçao en ook de buitenlandse bezoeker zich opmaakt voor een avondje Curaçao jazz.

Luister naar een reportage van Caribisch Netwerk

2 reacties op “CNSJF: Zien en gezien worden”

 1. Groot compliment aan de organisatie. Dit was mijn eerste bezoek aan CNSJ en ik was verrast over hoe professioneel het festival was opgezet.

  Parkeren met uitstekende shuttlebus service, ruim aanbod van toiletten, ruime en goede kwaliteit catering, prima geluidsinstallatie.

  Als ik een minpuntje moet noemen zijn het de bierprijzen van 8 gulden, bovenop de al heel stevige prijs van een entreekaartje die het bezoeken van CNSJ voor een groot deel van de bevolking onmogelijk maakt.

  Ik hoop van harte dat er een CNSJ 2015 komt, al ben ik wel geschrokken van de lage opkomst vrijdag, wat onder meer bleek uit een vrijwel lege Rif Stadion parking.

  Hulde aan de organisatie van dit voortreffelijke evenement.

 2. om gezien of niet gezien te worden het is gewoon geweldig zo veel artiesten bij elkaar
  voor op Curacao ongekent
  dank u meneer Elias