PenCURAÇAO – Heb jij schrijftalent en altijd al de ambitie om schrijver te worden? Grijp dan nu je kans! Bruna Nightwriters under the Moon organiseert in samenwerking met onder meer Versgeperst.com een schrijfwedstrijd voor Curaçaoënaars van 16 jaar en ouder: ‘5 Minutes of Fame’.

De winnaar mag tijdens Nightwriters under the Moon zijn of haar verhaal voordragen. De tweede prijs is een dagje meelopen met de redactie van nieuwswebsite Versgeperst.com. Daarnaast kunnen de deelnemers een gesigneerd boekenpakket winnen, dat wordt aangeboden door hoofdsponsor Bruna. De beste verhalen worden voorgelezen bij Paradise FM en geplaatst op Versgeperst.com.

Voordragen
Het evenement wordt naast Versgeperst.com gesteund door radiozender Paradise FM. Met deze wedstrijd biedt Nightwriters beginnende schrijvers vanaf maandag de kans om voor een volle zaal hun verhaal voor te dragen aan bekende auteurs. De voordrachten vinden plaats op vrijdagavond 14 mei in theater Luna Blou en de volgende avond bij beachclub Moon.

Jury
Je verhaal wordt beoordeeld door een deskundige jury onder leiding van Kluun, schrijver van onder andere ‘Komt een vrouw bij de dokter’ en ‘De Weduwnaar’. Inschrijfformulieren zijn af te halen bij boekhandel Bruna in Zuiktertuin Mall. Geïnteresseerden kunnen hun literaire hoogstandjes van maximaal 400 woorden uiterlijk 8 mei doorsturen naar de jury van Nightwriters.

Optredens
Nightwriters is een literair initiatief van schrijver Kluun. Bekende schrijvers als Saskia Noort en Susan Smit komen in mei naar Curaçao om twee optredens te verzorgen en de inzendingen te beoordelen.

curacao nieuws nightwriters

www.versgeperst.com