• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

teatro luna blouCURAÇAO – In Teatro Luna Blou worden in september twee van Curaçaos grootste schrijvers geëerd. Door middel van poëzie, lezingen en documentaires wordt stilgestaan bij de bijdrage van Boeli van Leeuwen en Tip Marugg aan de Curaçaose literatuur. Het Theaterfestival Boeli & Tip bestaat uit vier verschillende voorstellingen.

Op 10 september opent het festival met de documentaire ‘De Indiaan baarde een neger’ van Sherman de Jesus over het werk van Van Leeuwen. De volgende dag presenteert regisseur Milushka Birge de theatervoorstelling ‘Schilden van Leem’ naar het boek van Van Leeuwen (tweede voorstelling 19 september). Op vrijdag 12 september brengt de Amsterdamse theatergroep Flint een toneelbewerking van Tip Maruggs magnum opus ‘De morgen loeit weer aan’ (tweede voorstelling 17 september). Bovendien biedt het festival een avond rond de gezongen poëzie van Tip Marugg op 18 september.

Informatie
Theater Festival Boeli & Tip is opgezet als een fundraising voor Teatro Luna Blou, in samenwerking met de Curaçaosche Kunstkring. Kaarten voor de voorstelling kosten 35 gulden per avond, een passe-partout voor alle vier voorstellingen is verkrijgbaar voor 125 gulden. Tickets zijn verkrijgbaar bij Mensing, Van den Tweel, Bruna, Albert Heijn en uiteraard het theater zelf. Voor meer informatie bel je Teatro Luna Blou op 462-2209 of 520-8537 of raadpleeg je de Facebookpagina van het evenement.

www.versgeperst.com