• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

curacao cares deva-dee siliee lysaye de windtCURAÇAO – Zo’n 3000 a 4000 mensen zijn deze week in Atlanta (Verenigde Staten) om het Points of Light-congres Service Unites bij te wonen. Curaçao Cares is ook van de partij. Er zijn verschillende prominente sprekers te gast die nauwe (familie)banden hebben of hadden met beroemde weldoeners.

Zo komen er collega’s van Martin Luther King Jr. en zijn dochter Bernice, Chelsea Clinton die werkt voor de stichting van vader Bill, the Clinton Foundation, en Kweku Mandela, kleinzoon van Nelson Mandela, aan het woord.

Kennis opdoen
De oprichters van Curaçao Cares, Deva-Dee Siliee en Lysayé de Windt kijken ernaar uit: “Het is een enorme kans om zoveel te leren van wat er internationaal gebeurt in de sociale sector, maar zelfs ook van kleine steden die vergelijkbaar zijn met Curaçao. We zijn van elke mogelijkheid gebruik aan het maken om kennis op te doen van innovatieve sociale initiatieven en van concrete succesvolle projecten die bijdragen aan de ontwikkeling van de mens, educatie en andere streven. Natuurlijk zijn wij ook banden aan het creëren die kunnen leiden tot meer uitwisseling van expertise voor Curaçao op sociaal gebied. Organisaties die al geïnteresseerd zijn om nauw contact te houden zijn iVolunteer India, International Association of Volunteer Effort (IAVE) en Centre on Philanthropy in Bermuda. We waren getuigen van de effectieve en belangrijke samenwerking dat er al is waar we ook bij kunnen en moeten zijn.”

Bijeenkomst
Curaçao Cares viert deze maand haar eenjarig bestaan. Op zaterdag 28 juni van 10.00 tot 12.00 uur is er een bijeenkomst voor geïnteresseerden. Voor informatie mail je naar volunteers@curacaocares.org of bezoek je de website of de Facebookpagina.

NCVS_photo2

www.versgeperst.com