• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

Splash-2CURAÇAO – In de straten van Otrobanda is gisterochtend de Color Walk gelopen. De deelnemers verzamelden zich in – aanvankelijk – witte t-shirts voor een wandeling van vijf kilometer. Daarna werd iedereen stuk voor stuk ondergedompeld in verschillende kleuren poeder. De start en de finish was op het Brionplein.

Splash2-2 De opbrengst van de Walk komt ten goede aan medeorganisator JCI Dutch Caribbean, Sokudi en het YAVE project. Sokudi is een organisatie die zich inzet voor suikerziektepatiënten op Curaçao. Yudansa Alternativo pa un Vishon Eksitoso (YAVE) is een project van Federatie Antilliaanse Jeugdzorg (FAJ) en probeert om het persoonlijk en maatschappelijk uitvallen van jongeren tussen tien en 24 jaar tegen te gaan hen een traject aan te bieden waarmee ze hun leven. De sponsorloop is ook bedoeld om meer naamsbekendheid te geven aan deze belangrijke instellingen. Na afloop werd de boel grondig schoongemaakt.

mcb cleaning

4 reacties op “Color Walk door Otrobanda”

 1. @Pukkie, Beetje boos dat je zelf niet mee kon doen en daarom gefrustreerd?
  Misschien organiseren ze het weer en dan mag je meedoen en ook een leuke tijd hebben!

  Color Walk is Fun!

 2. Kan beter de longafdeling als goed doel kiezen. Wat een onzin allemaal, elkaar onderdompelen in gekleurd poeder. Wat gebeurt er als je dat spul inademt ?
  Klagen over de lucht vervuiling door de Isla hoeft niet meer, na deze self inflicted injuries. Wat een dombo’s !

 3. Geweldig event! Leuk voor jong en oud en goed georganiseerd

 4. Was een goed organiseerde loop (kunnen wat mensen nog wat van leren!). Leuk met de muziekbands onderweg! en goed dat men na afloop de troep opruimde want vaak maken we hier troep en ruimen het niet op! voorbeeld voor iedereen!