• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

etenCURAÇAO – Over drie dagen is het weer zover! De zevende editie van Restaurantweek Curaçao is in zicht. Van maandag tot en met zondag kan je bij maar liefst 41 restaurants genieten van een driegangenmenu voor 55 gulden. De prijs is inclusief OB.

Tijdens de vorige editie hebben maar liefst tienduizend fijnproevers en liefhebbers zich aangemeld. Het is de unieke kans om eindelijk een keer dat ene restaurant uit te proberen of gewoon lekker op ontdekking te gaan. Er doen dit jaar ook een aantal nieuwe restaurants mee.

Aanmelden
Om deel te nemen aan Restaurantweek Curaçao moet je je wel eerst aanmelden. Op de website is een overzicht beschikbaar van alle restaurants die meedoen. Kies een restaurant uit het restaurantoverzicht, bel naar het restaurant van je keuze en reserveer vooraf onder vermelding van ‘Restaurantweek Curaçao’. Vorig jaar waren een aantal van de deelnemende restaurants al binnen enkele dagen volgeboekt. Voor meer informatie kan je ook de Facebookpagina raadplegen.

1 reactie op “De zevende editie van restaurantweek Curaçao”

 1. De restaurantweek is een mooi initiatief want het stelt de lokale bevolking in de gelegenheid eens kennis te maken met restaurants waar men anders niet snel zal komen.

  Echter, de prijs van het driegangenmenu is inmiddels zo hoog opgelopen dat ik geen verschillen meer zie tussen de reguliere prijzen en de prijzen tijdens de restaurantweek, met uitzondering wellicht van een handvol restaurants uit de hoogste klasse (Avila hotel, Le Clochard).

  Vergeet bij de meeste restaurants de eerste en derde gang maar (meestal niet meer dan een watering soepje of nog wateriger ijsje) en dan betaal je dus 55 gulden voor een hoofdgerecht. Hebben we daar een restaurantweek voor nodig?

  Kom op mensen, maak de restaurantweek een succes en kom met aantrekkelijke prijzen. Nu lijkt het toch op volksverlakkerij.