• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Uitgaan en dansen, hard sporten of gewoon lekker relaxen… Versgeperst.com is benieuwd wat jij dit weekend doet. We vragen het de 30-jarige Tyronlee Nunes. Hij is office manager for Unified Support Systems bij E-Commerce Park (ECP).

“Vrijdagavond begint bij mij het weekend met dansen. Waarschijnlijk zal ik met mijn vrienden en de salsa-crew te vinden zijn in Asia de Cuba en Bermuda. Ik houd heel erg van dansen en daarom ben ik zo goed als elke avond ergens te vinden waar Latinmusic wordt gedraaid. Het hoeft niet per se een Latinclub te zijn, zo lang de muziek maar goed is en de mensen gezellig.”

Motortour
“Door mijn werkritme ben ik niet zo goed in uitslapen. Zaterdag overdag ga ik richting mijn vader om aan onze motors of mijn auto te knutselen. Mijn vader is erg handig, dus we hebben altijd wel een projectje waar we mee bezig zijn. Later gaan we waarschijnlijk een rondje maken door de stad. Dit weekend is er een grote motortour van Otrabanda naar Santa Rosa voor een overleden ‘easy-rider’. Tijdens zo’n tour zie je echt de meest geweldige motors voorbij dreunen. Misschien dat ik daar wel naartoe ga. Om mijn salsaskills op peil te houden ga ik zaterdagavond naar de Boot.”

Rust en natuur
“Zondag doe ik het rustig aan. Misschien ga ik met wat vrienden naar het strand of maak ik een tour naar Banda Bou om te genieten van de rust en de natuur aan die kant van het eiland. Later ga ik me natuurlijk weer aan een dansje wagen met mijn salsavrienden op Wet ’n Wild of Mambo. “

www.versgeperst.com