• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

OpeningsceremonieCURAÇAO – Onder grote belangstelling is gisteren in Riffort een restaurant, delicatessenwinkels en kaasproeverij feestelijk geopend. De eigenaar van Royal Dutch Cheesery Johan Koppenol is blij dat gasten nu eindelijk kennis kunnen maken met het hele concept.

“We merken al dat er veel behoefte is aan echt goede kaas op het eiland, maar we zijn vanaf vandaag een one stop-shop voor mensen die van lekker eten houden. Of dat nou voor dagelijkse boodschappen, lekker uit eten, een feestje of voor een zakelijke meeting is. Het kan allemaal.”

Curaçaose geitenkaas
Eithel Joubert, de eigenaar van Joubert Goat Farm , speelt een belangrijke rol voor het bedrijf. Dit omdat het de enige geitenboerderij op Curaçao is. Joubert kreeg dan ook de eer om de nieuwe onderneming te openen. Koppenol overhandigde Joubert een cheque om nieuwe geiten aan te schaffen. “Een aantal maanden geleden zijn er geiten gestolen van mijn boerderij. Langzaam zijn we dat weer aan het uitbouwen. Deze cheque helpt ons om de productie van Curaçaose geitenkaas te verhogen”, vertelt Joubert.

Lokale producten
Royal Dutch Cheesery werkt met lokale producten. De sla komt van Landhuis Daniël, de geitenkaas van Eithel Joubert, en in het restaurant wordt voornamelijk met lokale kruiden gewerkt. Voor meer informatie over Royal Dutch Cheesery kan je de Facebookpagina raadplegen.

Johan Koppenol en Eithel Joubert

5 reacties op “Opening kaas- en delicatessenwinkel trekt veel bekijks”

 1. @Piet Witwas, Lokale bevolking wil aleen maar vis met funchi, KFC, Veel KFC en batata ku galina!

 2. Wat fantastisch! Een gat in de markt. Net waar de doorsnee lokale bevolking op stond te wachten. Wedden dat binnen 1 a 2 jaar dit stekkie, maar dan zonder tromgetroffel, verdwenen zal zijn ? Een facade voor zaken die mogelijk alles behalve met kaas te maken heeft. De tijd zal het uitwijzen.

 3. Als kind, heb ik in die bogen en boven op het fort, jarenlang trouw mijn padvindersplicht gedaan. So, take care of my childhood playground.
  Zeker een aanwinst, de Cheesery. zodra ik weer op dushi tera ben, kom zo snel mogelijk langs voor mijn brie 🙂 Have fun!

 4. Als je over aanwinst voor de eiland wil praten .
  Dan moeten je aan fabrieken (export en import ) denken en niet aan een winkel .
  Die goedkope producten in buitenland ( Nederland ) kopen en duurst verkopen met de binnenlandse bevolking (Curaçao )

 5. Hopi bon, een aanwinst voor het eiland.

  In de wat hogere klasse, zoals bij het Riffort past, zeker als de eigenaar zijn tattoos onder lange mouwen weet te houden.