• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

Persfoto Richard Groenendijk 2 (med)CURAÇAO – De Rotterdamse cabaretier Richard Groenendijk gaf vorig jaar al een optreden op Curaçao. Op zaterdag 17 mei is hij terug als hij het podium in Brakkeput Mei Mei onveilig maakt. Met zijn theatershow ‘Alle Dagen’ zet hij de zaal opnieuw op zijn kop. Maak je klaar voor een avond lang gieren en brullen!

Met zijn voorstelling ‘Alle Dagen’ won hij de prestigieuze Poelifinario-cabaretprijs voor de meest indrukwekkende voorstelling van het seizoen. “Groenendijk weet een universele draai te geven aan een intiem en persoonlijk programma”, stelde de jury. “Hij lijkt terloops wat anekdotes te vertellen, maar juist onder die grappige verhalen zitten veel meer lagen verborgen.”

Recensies
De kritieken over Groenendijk zijn dan ook bijzonder lovend. “Hij staat op het podium als een vorst, zijn grappen zijn van hoog niveau en de liedjes die hij vertolkt ontroeren”, schreef de Volkskrant. Het Parool noemt Groenendijk ‘een rasverteller, die op zijn allerbeste momenten doet denken aan een moderne Toon Hermans’. “Groenendijk is meesterverteller”, vindt ook NRC. Het Dagblad van het Noorden roemt de voorstelling om de combinatie van ‘ruige hilariteit en verstilde ontroering’.

Kaartverkoop
Kaartjes kosten 50 gulden per persoon en zijn verkrijgbaar bij The Winefactory in Saliña, Funmiles of online via de website van de organisator Shout Productions.

www.versgeperst.com