• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

art rulesCURAÇAO – Wegens succes geëxporteerd. Dat geldt voor het educatieve kunstprogramma ‘Art Rules’. Na Aruba zijn nu Curaçaose jongeren tussen de twaalf en 26 jaar aan de beurt. Zij kunnen zich online inschrijven om met kunstenaars en artiesten van over de hele wereld aan de slag te gaan.

Vanaf 21 juli tot 2 augustus biedt Art Rules Curaçao aan 200 Curaçaose jongeren de gelegenheid om mee te doen aan een intensieve workshop in zes verschillende kunstdisciplines. Dat gebeurt in samenwerking met Luna Blou en La Tentashon. De workshops bestrijken DJ-ing, creative media, theater, dans, muziek & performance en street art. Laatstgenoemde wordt aangeboden door het duo Haas & Hahn, ook bekend van kunstproject Favela Painting. Daarin worden Braziliaanse sloppenwijken (zogeheten favela’s) voorzien van een inspirerend likje verf. Ook lokale artiesten, waaronder Levi Silvanie, Selwyn de Wind en Roberto Meeuw ondersteunen het project.

Interesse?
Ben je geïnteresseerd in het project of ken je iemand waarvan je zeker weet dat Art Rules een project is dat bij hen past, kijk dan voor meer informatie op de website.

art rules 2

1 reactie op “Kunstproject Art Rules komt naar Curaçao”

  1. Kunstproject Art Rules het is een goeie alternatief want jullie standaarddoelen is heel erg sterk .
    Maar hoe zitten jullie samenwerking in elkaar dat na aflopen ( Certificaat ) volgend een doorstroming naar Kunstacademie