• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

koningsspelenCURAÇAO – In het hele Koninkrijk vond gisteren de tweede editie van de Koningsspelen plaats. De gehele dag zijn verschillende sport- en spelactiviteiten georganiseerd die in het teken staan van gezond eten en bewegen. Radio Hoyer 2 maakte een reportage.

Mavis Albertina heeft de Koningsspelen op Curaçao georganiseerd. “Op Curaçao zijn er zo’n 5000 kinderen die meedoen aan de koningsspelen. Als ik de mooie gezichtjes van de kleintjes zie, denk ik ja, daar doe ik het voor. Het is voor ons een heel groot succes.”

Jammer
Albertina vindt het jammer dat de ministers niet zijn gekomen bij de Koningsspelen. De ministers zouden bij de opening aanwezig zijn maar hebben afgebeld omdat er een spoedvergadering is gehouden. “Ik had vooral gehoopt dat de minister van Onderwijs Irene Dick haar gezicht zou laten zien, al was het maar vijf minuten. De minister laat altijd weten dat ze het belangrijk vindt dat dit soort activiteiten worden georganiseerd voor de kinderen. Wat je zegt, moet je ook doen. Ze maakt haar woorden niet waar”, aldus Albertina.

Volgens Albertina komen de Koningsspelen volgend jaar zeker terug.

2 reacties op “Koningsspelen groot succes, minister blijft weg”

  1. Wel graag het geld en het paspoort van het Koninkrijk, verder willen ze er niets mee te maken hebben.

  2. Ministeriële boodschap goed begrepen: demonstratief níet de verjaardag willen vieren van de Koning in wiens Koninkrijk je wil verkeren; vier 30 april as. maar Asjeswoensdag!