homovlagCURAÇAO – Minister stanley Palm van Economische Ontwikkeling opent de eerste South Caribbean Pride op 30 april. Dat meldt organisator Curaçao Gay Pro (CGP). De opening van het homo-evenement vindt plaats bij het Floris Suite Hotel. Aansluitend volgt de Pride op dezelfde plek met het openingsfeest.

Ook andere Pride-evenementen zijn gecentreerd rond het hotel, maar naast de feesten bij het Floris Suite Hotel wordt er ook gefeest op andere plaatsen op het eiland. Zo treedt  Ephrem J. zaterdag 3 mei op in Riffort. Elke dag van de Pride is er een afterparty bij G-Lounge in Punda. Voor meer informatie over feesten, locaties en toegangsprijzen ga je naar de website.

Parade
Hoogtepunt is – hoe kan het ook anders op een eiland – een botenparade. Op 3 mei trekt een varende stoet van het Spaanse Water naar Punda. Daar aangekomen gaat de optocht te voet verder naar Riffort in Otrobanda. Na een uitgebreid programma overdag op 4 mei is de eerste South Caribbean Pride ten einde.

8 reacties op “Minister Palm opent South Caribbean Pride”

 1. Wimpie,

  Je hebt kennelijk de klepel heel erg selectief horen luiden.
  Wanneer je die geliefde bijbel van jou er nu eens ECHT op na zou slaan zul je tot de conclusie komen dat deze bijbel NERGENS een link maakt tussen sodomie en homoseksualiteit.

  Kortom, die link is later gemaakt, door mensen, maar dus niet door jouw God. Kennelijk is hij wel een stuk toleranter dan dat jij bent. Kun je nog wat van leren.

  En als je me niet gelooft………….ga de bijbel maar eens goed lezen, i.p.v. te luisteren naar zogenaamde priesters die er hun eigen zwaai aan geven. Wellicht dat je dan eindelijk van je waanidee verlost kunt worden.

 2. De Homo’s en Lesbiennes zijn allemaal trots op zichzelf, niet op God. Hun balden hun vuisten naar de Hemel. Het heet ook niet voor niets Sodomie. (Sodom en Gomorra) vandaar de naam Gonorrhea.

 3. Gelukkig dicht bij huis voor minister Palm en dat zal zijn reislust geen goed doen.

 4. Je zult je zelf maar gelovig noemen en vinden (niet waar Meis en Wimpie ?), terwijl anderen tot de conclusie komen dat je geen reet van de bijbel begrepen hebt.
  In die bijbel staat namelijk dat God de mens heeft geschapen naar zijn eigenbeeld.

  Wie zijn jullie dan om hen te veroordelen ?

 5. JAWS!!!!!

 6. Het is een gruwel in Gods ogen.

 7. Je zal maar aan het Spaanse Water wonen en verblijd worden met langsvarende mannen met tepelpiercings en een veer in hun kont.

 8. […] Bron: versgeperst.com […]