• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

gay prideCURAÇAO – Curaçao GayPro organiseert dit jaar meerdere Gay Pride festiviteiten. Van 30 april tot 4 mei vindt de South Caribbean Pride plaats, waarbij er diverse activiteiten worden georganiseerd. “We hopen Curaçao op de kaart te zetten als homovriendelijk eiland”, aldus GayPro.

De Gay Pride festiviteiten op Curaçao vinden plaats in het Floris Suite Hotel. In totaal worden er vier evenementen gehouden op deze locatie. Op 30 april is er een Launch Party in de Rainbow Lounge (start 18.00 uur). Op 1 mei vindt er een cabaretdiner plaats in Restaurant Sjalotte (start 19.00). Op 2 mei wordt vanaf 22.00 uur de ‘The Birthcage Party’ gevierd langs het zwembad. Ten slotte is er op 4 mei een ‘Muscle Pool Party’ en een ‘Gogo Goys-wedstrijd’ bij het zwembad van het hotel.

Overige activiteiten
Naast de evenementen in het Floris Suite Hotel is er op 3 mei ook een ‘South Caribbean Sea Pride Parade in het Spaanse Water. In de middag- en avonduren is een ‘D’Masquerade Street Parade’ van Punda naar Riffort Otrabanda. Ter afsluiting van deze optocht is er een feest in Riffort Village. De lokale muzikant Ephrem J. staat op deze feestelijke afsluiting op het podium. In de G-lounge kan je iedere avond terecht voor een afterparty. Voor meer informatie kan je de website raadplegen of een email verzenden naar info@southcaribbeanpride.com.

 

10 reacties op “‘Curaçao op de kaart zetten als homovriendelijk eiland’”

 1. BOMBOKLAD,

  Alles BOMBOKLAD, Alles.
  Als wij een voorbeeld aan hem genomen hadden dan waren we een stuk beter af vandaag..
  Let’s do somthing for Curacao. Instead of waiting for someone else doing something for us.

 2. wa heeft kennedy te maken met curacao ? nada or no ?

 3. @arthur,

  ach laat frensel toch lekker kletsen….

 4. Beste Frensel, misschien weet je het niet maar ik ben een van de medewerkers die keiheard aan dit project, de eerste digitale gay magazine, hebben gewerkt en ik kan alleen maar een ding zeggen we hebben een taboe doorbroken en nu opeens wil iedereen op de “Bandwagon” meerijden zoals de ander grote hotels, winkels tot aan grote international bedrijven die hier zijn gevestigt aan toe.
  Ons doel was de homo/ lesbiene of transgender die naar Curacao wil komen zich op zijn gemak moet voelen en geloof me het is een een grote markt dat waar ze ook komen goed spenderen omdat het tweeverdieners zijn zonder kinderen.
  Het gevolg was dat we in drie weken tijd 38.000 bezoekers hadden op de website die de magazine bekeken hebben, op zich een record. De hotel boekingen beginnen al binnen te komen en nu wil zelfs CTB mee doen en wil betalen voor de print versie van de magazine wat morgen woensdag gedrukt zal worden en uitgedeeld zal worden in alle kantoren van de CTB over de hele wereld.
  Wij weten dat het een success is omdat de adverteerders zich nu al aanmelden voor de tweede editie wat in augustus uit zal komen.
  Ik moet zeggen dat ik als hetro ontzettend veel geleerd heb en de homos heb leren waarderen en respecteren en dat is wederzijds moet ik zeggen.
  Ik heb mijn hele leven in toerisme gezeten en heb de hele wereld rondgereisd om Curacao te promoten en de grootste dank je wel is dat als de gasten weg gaan jou komen bedanken voor een fantastisch verblijf en dat kan je niet kopen geloof me.
  President Kennedy heeft ooit gezegd ” Don’t ask what your country can do for you, ask what YOU can do for your country” en dat hebben we gedaan met een kleine hele enthousiaste team met een hele kleine budget en we zijn allemaal heel trots op wat wij gedaan hebben>
  Dus jammer geen colum Frensel!
  Arthur Donker

 5. @Zorro, Homos komen inderdaad graag naar Curacao. Veel lokale homos om een leuke tijd mee te hebben!

 6. Wordt wel tijd dat Curacao met de tijd mee gaat.

 7. Wilt u meer of minder ?
  Dat gaan we regelen.

 8. Misschien nog niet voldoende, maar Curacao staat al als homovriendelijk bekend bij de toeristen.

 9. Kunnen we weer een column van Arthur Donker verwachten, die heeft gemerkt dat je kan scoren met homofilie op Curacao, ook al trapt hij met zijn column alleen open deuren in.

 10. Misschien kan mevrouw Ravenau de PR voor haar rekening nemen.