SSluijter_JOttenvanger_1CURAÇAO – Stefan Sluijter (32) en John Ottevanger (48) doen mee aan een achtdaagse mountainbikewedstrijd in Zuid-Afrika. Onder de campagne ‘Challenge your Limits’ fietsen ze mee voor de Soeur Hedwigschool. De wedstrijd is gisteren gestart en duurt tot en met 30 maart.

In acht dagen wordt er 718 kilometer afgelegd.

Soeur Hedwigschool
“We willen graag bewustzijn creëren, omdat sporten niet voor iedereen een gemeengoed is”, leggen Stefan en John uit. ” Met onze deelname aan de Cape Epic willen we daarom geld inzamelen voor de Soeur Hedwigschool, de enige school op het eiland voor kinderen met enkel- of meervoudige (fysieke) beperkingen”. De school zou al jaren te kampen hebben met beperkte financiële middelen, waardoor de leerlingen niet van alle benodigde (sport)materialen kunnen worden voorzien.

Donaties
‘Challenge Your Limits’ heeft inmiddels een aantal donaties ontvangen. Ook hebben diverse bedrijven zich verbonden aan het goede doel. “(particuliere) donaties zijn uiteraard nog van harte welkom”, meldt de organisatie. Voor meer informatie kan je een email sturen naar info@challengeyourlimits.org. Donaties kunnen worden gedaan via de website. De opbrengst komt volledig ten goede aan sportmaterialen van de Soeur Hedwigschool.

www.versgeperst.com