• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

Persfoto DO photo by Sander Nagel (1)CURAÇAO – Na de bevalling van zoon Jip is het even stil geweest rondom de multi-getalenteerde zangeres Dominique van Hulst (beter bekend als DO). Ze is echter terug van weggeweest en staat vanavond op het podium in Bermuda. Versgeperst.com sprak met Do over haar moederschap, nieuwe single en ambities.

Do scoorde in 2002 een enorme internationale hit met ‘Heaven’, een cover van Bryan Adams. In de jaren daarna toonde ze dat ze meer kan dan prachtig zingen. Zo was ze te zien op de Nederlandse televisie als presentatrice, acteert ze en was ze het gezicht van het lingeriemerk Hunkemöller.

Moederschap
Do beviel begin januari van haar eerste zoon ‘Jip’ en pakte daarna de draad weer op. “Ik ben elf weken geleden bevallen van mijn eerste zoontje en dit wordt één van mijn eerste optredens sindsdien”, zegt ze vol enthousiasme. Ze had een pittige bevalling, waardoor ze het even rustig aan moest doen. “Ik heb er een levend wezentje bij waarmee ik rekening moet houden en dat vind ik heerlijk. Alle clichés zijn waar. Het is één van de mooiste dingen die je kan overkomen. Hij is heel lief en slaapt goed”. Do weet haar moederschap goed te combineren met haar carrière. Haar schoonmoeder is woonachtig op het eiland. “Een mooi moment om haar een bezoek te brengen en tegelijkertijd ook lekker op te kunnen treden”.

Multitasken
Tijdens haar zwangerschap zat ze echter niet stil. Zo gaf ze een optreden in een jazzclub in Nederland en nam ze een track op met de internationale ster en Grammy-winnaar Pitbull. “Ik werd gebeld door de producer van Lady Gaga”, vertelt de zangeres. RedOne produceerde onder meer de internationale hits ‘Poker Face’ en ‘Just Dance’. Do heeft onlangs ook een album opgenomen met Oudhollandse kinderliedjes. “Dat idee lag al heel lang op tafel, maar iedere keer kwam er iets tussen”. Ze heeft dit begin vorig jaar alsnog opgepakt. “Ik had alles eindelijk geregeld en toen kwam ik erachter dat ik zwanger was. Een mooie samenloop van omstandigheden”. De cd ‘Drie kleine kleutertjes en een dappere dodo’ is al verkrijgbaar via iTunes.

Alleskunner
Vandaag is tevens haar nieuwe single via iTunes verkrijgbaar. ‘Blame it on love’ is geproduceerd door de internationale dj Michael Mendoza. “Ik ben heel trots op deze track”, vertelt Do. Daarnaast is ze op dit moment bezig met haar nieuwe album, die begin september uitkomt. “Dit album wordt iets ruiger en minder zoet, iets meer gitaar en minder piano. Begin volgend jaar begint ook nog eens haar theatertour in Nederland. “Hiermee krijg ik de kans meer van mezelf te laten zien”. Naast al haar successen zou ze ooit nog graag een plaat voor iemand anders willen produceren. Het lijkt haar daarnaast ook ontzettend leuk om beginnende artiesten te coachen. Als jurylid bij X-factor België heeft ze als coach al enige ervaring opgedaan.

Optreden
Do brengt vanavond haar prachtige stem ten gehore bij Bermuda. Samen met pianist Gino Coelho geeft ze een intiem optreden weg. De kaarten kosten vijftien gulden en zijn alleen aan de deur verkrijgbaar. De deuren gaan om 17.00 uur open. Er is een dubbel happy hour met hapjes van 18.00 tot 20.00 uur. Het optreden begint rond 20.00 uur beginnen.

www.versgeperst.com