• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

Levi 2 (Niko Photography)CURAÇAO – Zanger Levi Silvanie heeft een nieuwe single uitgebracht. Samen met rapper Zoinx en de Epic Kids Group brengt hij Wak Bo Mes uit. Deze keer wijkt hij af van zijn meestal vrolijke noot, en is de boodschap zwaarder: We moeten misschien beter naar onszelf kijken. 

Levi’s muziek is verkrijgbaar bij Mensing’s Caminada en Miles Jazz Café. Online kun je terecht bij de iTunes, Skèmpi en Spotify. Voor meer informatie over de Curaçaose zanger, zijn nieuwe single en aankomende projecten, kun je terecht op zijn website.

Kijk hier een eerdere reportage terug van Versgeperst.com met Levi Silvanie

2 reacties op “Nieuwe single Levi Silvanie: Wak Bo Mes”

  1. @Jose van Dijk, Tijd voor een pilletje?

  2. Hallo, bedankt voor de filmpjes in deze versgeperst. Ik weet eigenlijk erg weinig van Curacao. Ik denk niet dat ooit iemand van mijn familie daar is geweest, maar dat weet je eigenlijk ook nooit zeker. De slavernij is wel een hele slechte bladzijde in de geschiedenis, misschien vooral van de provincies Holland? Maar ik weet ook niet hoe het met de oorspronkelijke indianenbevolking is gegaan en hoe het er nu mee is. Ik denk niet dat de hollander daar wel genoeg respect voor hebben gehad. Maar als we te luid daar over praten, gaat de VN zich daar ook mee bemoeien. Zo zag ik wat over de Mapucho’s in Chili. Ik hoop dat de mensen van Curacao het goed gaat. Vriendelijke groeten, Jose van Dijk