• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

bob marley thumbCURAÇAO – Hemingway Beach wordt morgenavond opgeluisterd met reggaeklanken. VibeNation geeft om 20.00 uur een concert. Manager Junior Tecla wil dat reggae weer een prominente plaats in gaat nemen op Curaçao. Toegang is gratis.

Tecla, zoon van de Curaçaose jazzartiest Tecla Senior, heeft het volste vertrouwen dat hij met zijn band de reggae-scene op het eiland een nieuwe impuls kan geven. “Ik heb een paar opkomende lokale talenten geselecteerd, samen met een paar internationale muzikanten om een all-star band neer te zetten”, legt hij uit.

Bandleden
Ron Le Rouse en Gregory Pataca hebben internationaal hun sporen verdiend. Zo traden ze eerder op met Maxi Priest en Gyptian. Farley Fairbairn neemt de lead vocals van VibeNation voor zijn rekening. Zijn broer Jenaldo Angel drumt en Eric Hoegee is de percussionist.

VibeNation

10 reacties op “Reggaeconcert op Hemingway”

 1. @ Jacinto. Sommige mensen horen het “‘ WOORD “‘ wel.
  Maar ze begrijpen het niet om te volgen

  Waarom zie je wel de splinter in andermans oog en niet de balk in je eigen oog? De pot verwijt de ketel dat ie zwart ziet.

 2. Jacinto toch… Ik denk dat je dread en rasta door elkaar haalt. Misschien moet je ook een andere dingen als de bijbel lezen en je ergens in verdiepen voordat je hier onzin zit uit te kramen.

 3. Sommige mensen horen het “‘ WOORD “‘ wel.
  Maar ze begrijpen het niet om te volgen

 4. @Wim – Jacinto mag in ieder geval wel een wietje roken, dan kan hij/zij een beetje relaaaxen, dat is hard nodig zo te zien!!

 5. Ht kan verkeren, zalm was vroeger een vis voor de armen en nu een delicatessen voor de rijken.

  Zo was reggae vroeger eens voor mensen uit de mondi, en nu voor het type Jan Sofat waar Hemingways zich toch op richt,

 6. Wat een onzin… Reggae is de meest conscious music ever! En als het gaat om de bijbel lezen, heb je duidelijk nog nooit (roots) reggae geluisterd. Als er 1 muziekstijl is waar de bijbel veelvuldig word aangehaald en behandeld is het wel in reggae. Zo kortzichtig…
  Ik hoop dat het vanavond goed vol staat daar, ik ben er in ieder geval, keep the fya blazing!!! 🙂

 7. @ jacinto’;

  Reagge muziek is juist om over dit soort onderwerpen te zingen -praten discuseren enz enz. Reaggae is een boodschap muziek daarin kan je al je fustraties kwijt .Dat er wiet gerookt mag worden dat is voor iedereen een eigen keuze NET ALS wishkey en sigaretten
  De gasten die wereld wijd voor oorlog leven ,zijn de hoog geplaatse priesters (leugenaars)
  en hoog opgeleide mensen die jazz luisteren en de wereld in de maling nemen.
  En trouwens de meeste teksten in die muziek voorkomen zijn bijbel teksten .
  Ik snap jouw standpunt ,maar loop de realiteit niet in snel tempo voorbij .

 8. @ jacinto. Waar haal je in vredesnaam toch alle onzin vandaan? Je behandeling blijkt geen succes te zijn.

 9. In plaats van muziek luisteren ,kunnen de mensen beter de Bijbel lezen ,studeren, oriënteren en daarna reflecteren om bij te komen om een gemeetschappelijk leven te vormen in onze dushi Korsou .
  In plaats van in verdrietig en onrustig wonen omheen die alle die liquidaties en overvallen net als het einde van de wereld is .

 10. Mag je wiet roken?