• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

carnaval thumbCURAÇAO – In de straten van Willemstad vond vanmiddag het hoogtepunt van de carnavalsperiode plaats. Tijdens de Gran Marcha trok een lange stoet van bont uitgedoste feestvierders voorbij. Duizenden mensen stonden langs de kant. Uiteraard was Versgeperst.com van de partij en dat leverde vele mooie foto’s op.

Ga naar ons Flickr-account voor een uitgebreid fotoverslag.
carnaval gran marcha

5 reacties op “Fotoverslag: kleurrijke Gran Marcha”

 1. Een heel mooie optocht.alleen moeten deze groep kabrieten morgenavond niet meer meedoen. Wat een vreselijke vertoning.2 saaie kerels op de kar, een stel zogenaamde carnavalsvierders erachter op geluid van een speaker waar alleen maar herrie uit kwam.de geit op de 1e kar was het enige wat nog ergens op leek. In vredes naom bleef heem mörge!!!!!!!!

 2. Het zal zeker mooi en interessant zijn geweest,alleen niet op de tv,uitgezonde door TV11,niet om aan te zien geen kleuren slecht geluid.zeer slecht.

 3. Mijn 1e carnaval op Curacao! Fantastische sfeer optocht etc) de groep met die outfits gemaakt van ballonnen echt super creatief! ontzettend mooie mensen positieve sfeer)

  Een of ander slim kind had een ketting gespannen waardoor er geen verkeer langs kon. Toen een ambulance er door wilde hielpen veel omstanders mee om die gespannen ketting te saboteren zodat die ambulance doorgang kon vinden! top.

  Alleen het muziek volume;.. t suist nog in mn oren haha

 4. De kabrieten waren de beste. Lekkere kerels ook.

 5. Ongelovelijk mooie mensen, foto’s, wat een waanzinnig schitterend feest!

  Masha dank Versgeperst voor deze bijzonder geslaagde foto-reportage!!