• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

Marco_BakkerCURAÇAO – De Curaçaosche Kunstkring organiseert op 14 februari een Valentijnsdagconcert in de Fortkerk. Operazanger Marco Bakker brengt samen met de Arubaanse sopraan Tica Giel aria’s en duetten ten gehore. Dit onder begeleiding van pianist Jonny Kleinmoedig.

Vanaf 19.30 kan het publiek genieten van de werken van onder andere Schubert ,Mozart, Gershwin en Antilliaanse componisten. Ter afsluiting is er een afterparty op het Fortplein. Ook is er een fundraising voor de Kunstkring. De opbrengst komt ten goede aan de bevordering van muziek, toneel en andere kunstuitingen op Curaçao. De kaartjes kosten 50 gulden per persoon (inclusief een drankje) en zijn verkrijgbaar bij Mensing’s Caminada, Albert Heijn en Bruna.

valentijnsconcert

8 reacties op “Valentijnsdagconcert met Marco Bakker”

 1. Luc, het problem is allereerst dat Marco het ongeluk dronken veroorzaakte en ten tweede dat hij het daarna, en dat is erg laf, uitlegde als een falend cruise control system van zijn auto.

  Dat doet me denken aan advocaat Blaauw hier, die ooit in kennelijke staat met zijn auto in de rooi werd aangetroffen en daarvan zijn medicijngebruik de schuld gaf. Ja ja, medicijn de wiite beer zeker.

 2. !@Luc, heft de familie van de vrouw die hij heeft doodgereden en tweede kans gehad?

  240 taakstraf voor het verwoesten van een familie

 3. @chopi @Alwin
  Is jullie reactie nou nodig? Marco Bakker heeft voor de rechter gestaan en hij heeft boete gedaan. En daarmee verdient hij een tweede kans. Wat jullie doen is natrappen. In het voetbal is dat een zware overtreding. De speler die deze overtreding begaat krijgt een rode kaart en wordt van het veld gestuurd. Jullie opmerking zegt meer over jullie eigen persoonlijkheid dan over Marco Bakker.

 4. Onze voormalige ministerpresident is ook een doodrijder, die zich erna nooit meer om de nabestaanden van het slachtoffer dat hij gemaakt heeft heeft bekommerd.

  Mas serka di bo, laat me niet lachen.

 5. Gaat Nelson Dos Santos als achtergrond zanger meezingen?

 6. Hij is uitgenodigd door onze voormalige minister president, dus gaan we niet zeuren toch ?

 7. Marco Bakker in concert live op Curacao…..

  Is dat niet De Marco Bakker die een aantal jaar geleden iemand DOODreed nadat Marco dronken achter het stuur ging rijden? En liegen over zijn cruisecontrol en drankgebruik enz…

  isn’t it ironic……

 8. Kan iemand me vertellen hoe laat het concert afgelopen is?

  Dan zorg ik dat thuis ben, want Marco is een koekebakker van een chauffeur, die wil je op straat niet tegenkomen.