• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

jongeren schrijvenCURAÇAO – Als organisatie, bedrijf of groep komt het vaak voor dat er nieuwsvermeldingen zijn die in de krant moeten verschijnen of op de radio worden gemeld. De cursus ‘Effectieve persberichten schrijven‘ leert je hoe je een goed persbericht opstelt.

Ook leer je verschillende tips waardoor je bericht een grotere kans van plaatsing heeft en tevens effectief wordt geschreven zodat wat je wilt vertellen ook echt wordt verteld. Daarnaast leer je ook de juiste media inzetten voor jouw doel.

Informatie
De cursus/workshop bestaat uit twee sessies in een klein gezelschap. Docent is communicatiemanager Michelle da Costa Gomez. De startdatum is 9 februari en de kosten bedragen 155 gulden per persoon. Dat is inclusief omzetbelasting, materiaal en versnaperingen. Voor meer informatie en inschrijving ga je naar de website.

3 reacties op “Workshop persberichten schrijven”

 1. Men moet niet alleen leren schrijven, men moet hier als journalist eens leren te vragen, en door te vragen. Een wat meer onderzoekende vorm van journalisme zou hier een hoop bloot kunnen leggen.

 2. Die cursus lijkt me niet zo moeilijk:

  Overval op Westpunt
  Overval in Otrobanda
  Moord in Salina
  Moord in Santa Maria
  Fraude bij ministerie van Verkeer
  Fraude bij Sociale Verzekeringsbank

 3. Ik kom de naam Michelle da Costa Gomez heel vaak tegen in allerlei verband. Moet dus een pro-actieve dame zijn. Vraag me echter af of ze een diploma in de Journalistiek heeft.