Lucia MartisCURAÇAO – De gevolmachtigde minister van Curaçao Marvelyne Wiels, heeft onlangs weer de ‘Manera Solo di Kòrsou den Eksterior Award’ uitgereikt. Ditmaal aan Lucia Martis van stichting ProFor. Deze prijs wordt overhandigt aan Curaçaoënaars die in Nederland uitblinken.

Martis (Curaçao, 1956) zet zich middels deze stichting in voor de multiculturele samenleving in Nederland. Zo begeleidt ze adviestrajecten, trainingen en projecten omtrent diversiteit.

6 reacties op “Wiels geeft award aan Lucia Martis”

  1. di nos Minister Fraudelientje

  2. Die mensen blinken zonder enige twijfel ergens in uit en dat mag natuurlijk aandacht krijgen. Het misleidende van deze uitblinkende actie van lieftallige Marvelyne is dat ze weer opnieuw met die irritant trotse glimlach gefotografeerd wordt. “Kijk mij eens trots kijken! Goed hè!”

  3. Benieuwd wie Wacko Wiels morgen met een award gaat verrassen.

    Zag een paar mensen die een award gewonnen hadden deze bij het verlaten van het Curacaohuis meteen in de dichstbijzijnde afvalbak gooien.

  4. Eeen wandelende Award-uitreiker die Marvellous Marvelyne.

    Kan ze niet beter de hele dag blijven FB-en?

  5. Had ze die prijs niet aan haar zelf kunnen uitreiken nu is gebleken dat ze uitblinkt in meestervervalsingen (van haar CV)?

  6. Onze doctoranda in Den Haag heeft een nieuwe hobby, iedere dag overhandigt zij een “award” aan een landgenoot voor uitblinkend gedrag. En ik heb nog niemand gesproken die bang is niet aan de beurt te komen. Het enige waar je voor moet zorgen is om uit de gevangenis te blijven en vooral beschikbaar te zijn op het moment dat je in Den Haag ontboden wordt. Wat die awards betreft, don’t worry er zijn er genoeg.Ze zijn met duizenden besteld in China.