fototentoonstellingCURAÇAO – Landhuis Bloemhof organiseert zaterdag van 17.00 tot 19.00 uur de opening van de fototentoonstelling Músika Curaçao. Tijdens de tentoonstelling wordt ook het onlangs uitgebrachte boek Músika Curaçao van Sinaya Wolfert, met teksten van Jeannette van Ditzhuijzen onder de aandacht gebracht.

De openingsavond wordt omlijst door diverse muzikale optredens.

Muziek
Walter Palm brengt zijn gedichten over muziek ten gehore. Daarnaast is er een optreden van zanger Rudy Plaate met pianist Norman Moron, die tevens bolero- en tangozanger Jossy Rosales zal begeleiden. Pianisten Wim Statius Muller, Robert Rojer en Randal Corsen, bassist Eric Calmes, percussionist Pernell Saturnino en Russel Soleana van de groep Isoco verzorgen ook een optreden.

Meer informatie
De fototentoonstelling duurt tot en met 8 februari en wordt gehouden in Landhuis Bloemhof aan de Santa Rosaweg 6. Je kan hier tevens de foto’s en het boek van van Sinaya Wolfert aanschaffen. Voor meer informatie kan je de website raadplegen of mailen naar info@bloemhof.an. Telefonisch kun je contact opnemen via 7375775.

 

www.versgeperst.com