square-smallCURAÇAO – Het Smash The House Festival wordt vrijdag en zaterdag voor de eerste keer gehouden op Curaçao. Tijdens dit tweedaagse event kan je genieten van de zogenoemde European Dance Music (EDM) van verschillende internationale dj’s, die speciaal voor het festival op Curaçao zijn.

Smash The house is de naam van de platenmaatschappij van de bekende internationale dj’s Dimitri Vegas en Like Mike. Als DJ’s/producers hebben zij grote dancehits uitgebracht. Ook produceerden zij de zogeheten ‘anthem’ voor Tomorrowland, een van de grootste housefestivals ter wereld.

Line-up
Naast een show van Dimitri Vegas en Like Mike treden er ook andere dj’s op, waaronder Nicolaz, Alvaro, NRG, Wolfpack, Funk D, The Partysquad, Martin Garrix en Sidney Samson. Samen met de Amerikaanse MC Lil Jon en vocalist Mitch Crown, wordt het festival nog meer tot leven gebracht.

Gratis kaartjes
Het event vindt plaats bij Kokomo Beach. De aanvang is 20.00 uur en er kan tot diep in de nacht worden door gefeest. Versgeperst.com geeft twee gratis kaartjes weg als jij het antwoord weet op de volgende vraag: Wat is de naam van de Tomorrowland anthem 2013 van Dimitri Vegas en Like Mike? Weet je het antwoord? Dan kunnen jij en een vriend/vriendin misschien twee dagen lang van het festival genieten! Zorg ervoor dat je de kaartjes vrijdagmiddag kunt ophalen.

  Jouw antwoord is:

  Voeg indien nodig een bestand bij:

  Je voor- en achternaam

  Je e-mailadres

  Je telefoonnummer

  Je geboortedatum (voor legitimatiedoeleinden)

  Beveiligingscode (verplicht)

  Voer bovenstaande beveiligingscode in

  1 reactie op “Win kaartjes voor het Smash The House Festival”

  1. Dit outdoor festivalparadijs met goddelijke deuntjes en fantastische DJ’s zal zorg dragen voor 2 nachten met avonturen regelrecht uit een sprookjesboek. Dat sprookjesboek wil ik achteraf wel schrijven na 2 nachten vol avonturen! Nu nog twee tickets winnen, fingers crossed!