• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

ToerismeCURAÇAO – In de categorie Best Caribbean Island van de ’10 Best Readers Choice Awards’ staat Curaçao momenteel tweede. De wedstrijd, gepromoot door de Amerikaanse krant USA Today, biedt eilanden de kans het beste van zichzelf te laten zien. Stemmen kan – eenmaal per persoon per dag – nog tot 6 januari via de website.

De Curaçao Tourist Board (CTB) roept op om in de laatste dagen nog een inhaalslag te maken en ons eiland alsnog op de eerste plaats te brengen. Puerto Rico is op dit moment koploper. Op 8 januari wordt de winnaar bekendgemaakt.

11 reacties op “Curaçao op tweede plaats Best Caribbean Island”

 1. Al kiezen 200..000 Antillianen voor Curaçao, het is toch niet voldoende on de zege binnen te slepen. Dus toch een Knappe prestatie. Denk je dat Nederland tweede wordt als de beste Europees land?

 2. prima verkiezing. tourisme is belangrijk. bijna alle amerikaanse touristen die hier op vakantie komen (dus niet die cruiselui) prijzen het eiland om veel verschillende redenen. uiteindelijk profiteerd iedereen ervan.

 3. Kom nou Curacao heeft ongeveer 150.000 inwoners en Nederland ongeveer 15 miljoen.
  Wie heeft de meeste criminelen ?????????????

  Denk nou eens een keer positief over de eiland.
  Daar doen ze alles open en hier alles stiekem ,achter de elleboog, genieperig, vals en gemeen, vuile was wordt niet buiten ophehangen.

 4. Belachelijke verkiezing. Bij een verkiezing van de meest integer politicus van de Caribbean kan zelfs Schotte winnen, als ie maar genoeg Blackberries en red label uitdeelt.

  Snorremans Hendrik Schotte zal ook iedere minuut op hem clicken.

 5. Curacao op de tweede plaats Best Caribbean Island.

  Laten we een keer bij de feiten blijven. Als het een positief verhaal is het ook niet goed. Goed begin van het jaar 2014.

 6. Crimiçao: dus laat alles van waarde thuis! Wat een ONZINnige bullshit verkiezing!

 7. Zoals ik al eerder opmerkte:
  ‘Wij van WC-eend kiezen voor WC-eend’ !

  Ooit gekozen door internetbezoekers als de beste reclame ooit !!!!!

  Daar zat simpelweg 1 website achter, die iedereen opriep massaal op WC-eend te stemmen.
  Zo is daarna nog vele malen een internet verkiezing getrolld.

  Ik dacht dat we zo langzamerhand van dit soort internet verkiezingstroep af zou zijn, het is meer een soort zelfbevrediging dan dat iemand er echt waarde aan hecht.

 8. Voor “Most Criminal Island” hebben we waarschijnlijk wel de eerste plaats.

 9. Niet zo moeilijk vrienden, bekenden etc te laten klikken.
  Het enige wat niet bekend is bij USAToday dat de kriminalidat zo hoog is.
  Genoeg in ieder geval om een ander eiland in de Caribbean te bezoeken en C. links te laten liggen. Wie wilnu een kapmes in zijn nek hebben.

 10. Puerto Rico.. ook zo veilig land…

 11. Onzinnige verkiezing. Als je maar genoeg mensen voor je laat clicken kun je de vuilstortplaats van Selikor tot het mooiste gebied in de Caribbean laten uitroepen.