• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

juan luis guerraCURAÇAO – Het Curaçao North Sea Jazz Festival viert volgend jaar zijn eerste lustrum niet alleen met Bruno Mars. Ook Juan Luis Guerra maakt zijn opwachting. Dat laat de organisatie weten in een persbericht.

Bruno Mars is zanger, songwriter en producer met wereldwijd meer dan 115 miljoen verkochte singles. Mars heeft een indrukwekkende catalogus met 22 Hot 100-hits. Bruno Mars en zijn achtkoppige band The Hooligans zijn op op dit moment op wereldtour. Ze doen daarbij onder meer de Super Bowl aan als halftime-act.

Oude bekende
Het festival treft ook een oude bekende in de persoon van Juan Luis Guerra, die in 2011 ook al een optreden weggaf op het festival. De Dominicaan wisselt merengue en salsa af met bachata, gemixt met Afro-pop, jazz en folksongs. Juan Luis Guerra is al bijna 30 jaar één van de meest gerespecteerde latin-artiesten van de wereld. Met meer dan 30 miljoen verkochte platen, vijftien Latin Grammy Awards, twee Latin Billboard Awards en twee Grammy’s voert hij nog altijd de recordlijsten aan.

Optredens
Guerra opent zaterdag 30 augustus de avond op het Sam Cooke-podium. Op hetzelfde podium sluit Bruno Mars de avond af.
Voorafgaand aan het festival vindt op donderdag 28 augustus een gratis concert plaats op het Sam Cooke-podium op het festivalterrein. Het Metropole Orkest brengt een ode aan de Curaçaose muzikant Doble-R (Rignald Recordino). Karin Bloemen, Izaline Calister, Giovanca, Ompie Stefania en Randal Corsen doen mee.

2 reacties op “Bruno Mars en Juan Luis Guerra op vijfde CNSJ Festival”

  1. wat leuk Frans hahaha eet nog een Snicker

  2. Ik had gehoopt op Bruno Snickers.