• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

toast wijnCURAÇAO – Met een feestelijke opening is de verhuizing van wijnhandel Servir Frais (‘koel serveren’) gisteravond afgerond. Liefhebbers van een goed glas wijn kunnen vanaf vandaag terecht aan de Caracasbaaiweg 158c, niet ver van de rotonde bij Janwe. Eerder was de winkel gevestigd in Pietermaai.

“Op deze locatie is de winkel wat ruimer opgezet. En ook is er veel meer parkeergelegenheid”, licht eigenaar Arie Pieter Imhoff toe tegenover Versgeperst.com. Liefhebbers kunnen van maandag tot en met vrijdag tussen 10.00 en 18.00 uur terecht bij de winkel, en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

servir frais

10 reacties op “Wijnhandel Servir Frais verhuisd naar Caracasbaaiweg”

 1. In tegenstelling tot velen denk ik dat het wel een goede zet was. Pietermaai is wellicht leuk voor een klant die 1 of 2 flesjes komt halen, maar voor bedrijven was het een slechte locatie. Parkeerplaats was er niet en dus was het flink sjouwen als je dozen wilde ophalen. Op de nieuwe locatie kun je gewoon de auto voor de deur zetten, zal plek zat zijn.

  Op de Caracasbaai is dat nu een stuk beter en ik vermoed dat de huur ook flink wat lager zal zijn. Dat brengt hun kosten weer omlaag en dus ook meer kans op overleven.

  Slimme zet dus.

 2. Maar in Pietermaai was het heel gevaarlijk . Geen beveiliging niks. En buiten de stad is het veel gezelliger

 3. @ergenis, maar weer makkelijker voor de mensen van Jan Sofat en Jan Thiel.. ff na werk stoppen bij Arie! Slim denken dus!

 4. Doodzonde, jammer voor Pietermaai. Dit op de caracasbaai gaat niks worden, veel te ver weg en dan ook nog in de file gaan staan??

 5. @vino tinto, Pietermaai vinden veel berovingen plaats, veel chollers en afgebroken huizen.. lekker hoor!

 6. Miryama, ben het helemaal niet met je eens.

  Servir Frais past juist veel beter in het sfeervolle Pietermaai met zijn boutique restaurantjes, barretjes en ateliers dan langs de steriele Caracasbaaiweg.

  Maar jouw favoriete wijn is als ik het goed inschat de White Zinfandel.

 7. Blijft mooi een ondernemer die in Curacao blijft geloven

 8. Op Pietermaai was het niks met je wijnhandel. Pietermaai was vies, oud en stoffig
  Heel veel success met je wijnhandel.

 9. Ferrekte Ferrukkelluk, kaerul, saun wehnhandel dicht bij Jahn Sofaht.

  Ga ze snel eens visiteren voor un bruhsend Merloohtje, vrind.

 10. Arie succes !
  Je buurman