Kris Berry thumbCURAÇAO – De Curaçaose overheid heeft Kris Berry in het zonnetje gezet. De zangeres ontving de ‘Manera Solo di Kòrsou den Eksterior Award’ uit handen van Gevolmachtigde Minister Marvelyne Wiels. De prijs is bedoeld voor Curaçaoënaars die in Nederland uitblinken.

Kris Berry, de artiestennaam van Kristel de Haak, vertrok in 2001 naar Nederland. Overzee rondde ze opleidingen af aan de Stenden Hogeschool en de London Metropolitan University. In 2010 koos De Haak voor een voltijds bestaan als zangeres.

Muziek
In april 2012 debuteerde ze met het album ‘Marbles’. In september verscheen de opvolger ‘Lovestruck Puzzles’ in samenwerking met componist/producer Perquisite. Ook dit album oogst veel lof. De eerste single ‘Let Go’ werd vorige week uitgeroepen tot Megahit op radiostation 3FM en is daarmee extra in de schijnwerpers gezet. Kris Berry (bron Kabinet van Curacao) Foto: Kabinet van Curaçao

5 reacties op “Kris Berry ontvangt prijs van Kabinet”

  1. Een hele goede zangeres. Jammerd at ze de prijs uit handen van leugenaarster Wiels heeft geaccepteerd.

  2. Het is een groot wonder dat ze de prijs niet aan zichzelf gegeven heeft, met zo’n uitblinkend CV.

  3. Nou kan onze doctoranus Wiels dit als persoonlijke prestatie ook op haar CV vermelden. Staat er zeker één ding op dat waar is en nog bewijsbaar ook (zie foto).

  4. Er staat een oneerlijk person op die foto, een persoon die weer eens een lachertje van Curacao heeft gemaakt.

    De ander persoon heeft wel iets positiefs bereikt; Pabien.

  5. uit handen van Gevolmachtigde Minister Marvellous Marvelyne Wiels….

    nounou dan ben je blij