Handelskade_Punda-2CURAÇAO – Willemstad is een ‘Top City’! De stad is door lezers van het reismagazine ‘Condé Nast Traveler’, benoemd tot de op een na populairste stad  van het Caribisch gebied. Willemstad is in trek door de kleurrijke en authentieke touch van de binnenstad. De fruitmarkten versterken dit beeld.

Willemstad scoort hoog op het gebied van gastvrijheid, cultuur, sfeer, restaurants, bezienswaardigheden en winkels. Op een schaal van 1 tot 100 scoort Willemstad een gemiddelde van 67,9. Op de eerste plek staat Hamilton, de hoofdstad van Bermuda. Oranjestad eindigde op de vierde plaats.

.

2 reacties op “Willemstad op tweede plaats ‘Top City’”

  1. Willemstad is leuk om te zien, zeker voor nieuwkomers, maar dan houdt ook iedere vergelijk met welke toeristenstad dan maar ook, echt op.
    Dooie boel, vuil en van tijd tot tijd stinkend.

  2. Willemstad is prachtig, zowel de Otrobandakant met het Riffort en het Brionplein als de Pundakant met Fort Amsterdam en de Handelskade.

    Alleen… het is er ‘s avonds zo dood als een pier. Je kunt er met een gerust hart een kanon afschieten zonder iemand te raken.