Thumb DrazansCURAÇAO – Jeugdtheaterschool Drazans houdt zaterdag een open dag. Tijdens deze open dag worden er korte lessen gegeven in toneel, zang en dans. De dag is voor kinderen van zes tot twaalf en voor jongeren van twaalf tot twintig jaar.

Drazans is de jeugdtheaterschool op Curaçao die de artistieke, persoonlijke en sociaal-emotionele ontwikkeling van kinderen en jongeren stimuleert met lessen in toneel, dans, muziek, film en met voorstellingen in het theater. Daarnaast gaat Drazans de wijken in. Daar worden theaterlessen gegeven en voorstellingen gemaakt op verschillende scholen voor kinderen en door kinderen. Zo bereikt de theaterschool ook kinderen die niet vanzelfsprekend in aanraking komen met theater en kunsteducatie.

Open dag
De dag is bedoeld om kennis te maken met Drazans. Er kunnen vragen gesteld worden aan docenten en kinderen die al lessen volgen op de theaterschool. Ook is er een toneelles waar kinderen aan mee kunnen doen. Bovendien worden er hapjes en drankjes verzorgd.

Informatie
Tijdens de open dag is er de mogelijkheid om je aan te melden voor de nieuwe lessen die in januari van start gaan. De open dag is gratis toegankelijk en begint om 14:00 uur. Kijk op de website of op de Facebookpagina voor meer informatie. Locatie: Kraayenhofstraat in Mundo Nobo, Otrobanda.

www.versgeperst.com