• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

KerstsokkenCURAÇAO – Landhuis Bloemhof organiseert zaterdag een kerstmarkt. De kerstmarkt is een jaarlijks terugkerend familie-evenement. Dit jaar hebben vijftig personen zich aangemeld voor de kerstmarkt, allen verkopen zij lokale en handgemaakte kerstartikelen.

Bij de kraampjes zijn diverse kerstartikelen te koop, zoals decoraties, kaarten, kransen, schilderijen, collages en mozaïek. Ook zijn er creaties te koop die zijn gemaakt van natuurlijk materiaal zoals kokosnoten, kalebassen, hout en hergebruikt materiaal zoals blikken en flessen. Tevens zijn verschillende cadeau-artikelen voor de feestdagen te koop. Uiteraard zijn er ook hapjes en drankjes, zoals patisserie, broodjes met ‘ham di pasku’, zalm, makreel, ‘sùlt’ en ‘bakijou temperá’, koekjes, lokale lekkernijen en snacks.

Goede doelen
Enkele kraampjes schenken een deel van hun opbrengst aan goede delen. Goede doelen die dit jaar gesteund worden zijn onder andere Curacao Animal Rights Foundation (CARF), KiKa en Mami Sa.

Entree
Entree voor de kerstmarkt is vrij, maar een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld. De bijdragen worden geschonken aan zorgboerderij Verriet. Kort geleden zijn er dieren van deze zorgboerderij vergiftigd, gestolen en vermoord. Door een bijdrage te leveren help je met de wederopbouw van de boerderij.

Informatie
De markt duurt van 09.00 tot 14.00 uur. Landhuis Bloemhof is kinderwagen- en rolstoelvriendelijk. Parken kan bij de parkeerplaats van Landhuis Bloemhof (Santa Rosaweg 6) en bij de Orco Bank. Voor meer informatie e-mail je info@bloemhof.an of bel je naar 7375775.

www.versgeperst.com