• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Moederdag staat weer voor de deur! Zondag 9 mei is de dag dat alle moeders extra in het zonnetje mogen worden gezet en een ontbijtje op bed verdienen. Maar wat zij het meest waarderen op hun dag, is een zelfgemaakt cadeau van hun eigen kind. ‘Het Kinderfeestje’ kan daar dit jaar voor zorgen.

Het Kinderfeestje is onderdeel van ‘Real Exclusive Entertainment en Decorations’ en organiseert voor Moederdag een leuke en leerzame workshop voor kinderen van 4 tot 15 jaar. Tijdens de workshop gaan de kinderen aan de slag met bloemschikken om een ‘bloementaart’ voor hun moeder te maken. De taart wordt mooi ingepakt en voorzien van een zelfgemaakte kaart.

Gezellige middag
Sylvia Fullinck, zelf moeder van twee kinderen, is de oprichter van Het Kinderfeestje. Zij is een half jaar geleden gestart met haar eigen bedrijf met als doelstelling leuke, muzikale en creatieve activiteiten te organiseren voor kinderen. “We verzorgen activiteiten en entertainment voor kinderen bij verjaardagsfeestjes, bij evenementen van bedrijven en op bruiloften. We bestaan pas een half jaar, maar hebben in deze tijd al veel leuke en verrassende kinderfeestjes en bruiloftspartijen mogen doen. Ook steeds meer bedrijven weten ons te vinden als er evenementen zijn waarbij ze leuke entertainment willen voor de aanwezige kinderen”, vertelt Fullinck enthousiast.

Allerlei activiteiten 
“We hebben al een hele lijst met activiteiten die we doen. We geven onder andere allerlei workshops zoals ‘Schilderen zonder kwast’, ‘Samba of drums’, ‘Puppiepercussie Small Jamm’ en ‘Sieraden maken’. De medewerkers van Het Kinderfeestje zitten ook regelmatig bij Albert Heijn om kinderactiviteiten te doen. Zo konden de kinderen met Pasen meedoen aan een workshop om een paasbloemstukje te maken. De kinderen versierden eieren, werden geschminkt en mochten hun eigen paasbloemstukje maken. De aanmeldingen voor de Moederdagworkshop beginnen ook binnen te komen en ik weet zeker dat het weer een heel gezellige middag gaat worden. Op Moederdag zijn er zeker een paar heel verraste moeders die hun dag met een glimlach beginnen!” laat de organisator ons weten.

Informatie
De creatieve workshop voor Moederdag vindt plaats op zaterdag 1 mei om 17:00 uur in Koraal Portier. De kosten zijn Nafl. 37,50 en dat is inclusief drankjes en iets lekkers. Kinderen kunnen worden opgegeven via het telefoonnummer 515 3263 of via info@hetkinderfeestje.com

www.versgeperst.com