Tall Tale contestCURAÇAO − Dragonflies Toastmasters Club organiseert 28 november een wedstrijd getiteld ‘The Mystical Forest’. Op deze avond strijden tien leden van verschillende Toastmasters clubs van Curaçao om de titel ‘Best Tall Tale Speaker 2013’. Deelnemers vertellen dan een verzonnen verhaal.

De kunst is hierbij om het verhaal op een dusdanige wijze te vertellen, dat het publiek niet meer weet of het een waargebeurd verhaal of een fictief verhaal is. Naast de wedstrijd zal er tevens een driegangenmenu geserveerd worden.

Informatie
De wedstrijd vindt plaats op 28 november van 19.00 tot 22.00 uur. in het Because Entertainment Center. De de hele zaal wordt omgetoverd in het mystieke plein van het dorp ‘Hermonia’. De entree inclusief het driegangenmenu bedraagt 100 gulden. Voor meer informatie kan je terecht op de Facebookpagina. Voor kaarten en overige informatie kan je een e-mail sturen naar thedragonfliestmc@gmail.com of bellen naar 5227241.

4 reacties op “Verhalenwedstrijd voor fantasten”

  1. Er was eens een gevolmachtigd minister ……..
    …….en met haar staatspensioen leefde zij nog lang en gelukkig!

  2. Ik denk dat mevrouw Wiels haar CV gaat voorlezen op 28 november. Het is alleen niet moeilijk om te raden wat daaraan niet verzonnen is: alleen haar naam.

  3. @ Esther, dat is inderdaad waar, zeker na zijn laatste verzinsel over de afluister apparatuur in ‘zijn’ auto.

  4. Verhalenwedstrijd voor fantasten?

    Als Gerrit Schotte meedoet, kan hem de eerste prijs niet ontgaan!