FeestCURAÇAO – De eerste uitreiking van de Stagiaire van de Maand-wedstrijd, was volgens de organisatie een succes. Afgelopen maand moesten deelnemers zoveel mogelijk stemmen verzamelen. De vijf stagiaires met de meeste stemmen waren het middelpunt van de avond in club Cinco, waar de uitreiking plaats vond.

Zij streden om de titel “Curaçao Stagiaire van de Maand Oktober 2013”. De finalisten moesten op het podium hun kennis van muziek, dance moves en integratie op Curaçao bewijzen. Bij de tweede ronde werden de dance moves getoond en mocht het publiek bepalen wie er naar de laatste ronde ging. In de laatste ronde bleek Etienne Rozenblad de meeste kennis van Curaçao te hebben en behaalde de titel “Stagiaire van de maand oktober’.

Winnaar
Rozenblad won het grote prijzenpakket en ging ervandoor met een gratis huurauto van Curaçao Rental, een introductieduik bij Dive Nas, een Polar prijzenpakket, een stranddag bij Wet & Wild, een VIP-avond bij Bermuda, een VIP-tafel bij Cinco en een dinerbon van Mambo Beach. De tweede en derde prijs bestonden onder andere uit een kledingbon, een fles champagne, een prijzenpakket van Presidente, een heerlijke stranddag en een kilo sushi.

Aanmelden
Stagiaires die volgende maand mee willen doen, kunnen zich aanmelden op de website. Op de website is er voor de stagiaires een speciaal profiel beschikbaar. Via dit profiel kunnen er stemmen worden behaald voor de titel van Stagiaire van de maand.

Retourticket
We-Caribbean geeft naast de prijzen voor de winnaars van de wedstrijd, nog een prijs weg. Speciaal voor de stagiaires geeft we-Caribbean.com een retourticket weg om na de stage nog een keer terug te komen naar Curacao. Degene met de meeste vrienden en sociale activiteiten op het online platform maakt aan het begin van 2014 kans op het ticket.

www.versgeperst.com