FeestCURAÇAO – Tafelronde Curaçao organiseert zaterdag haar jaarlijkse themafeest. Dit keer is het thema Roaring Twenties. De opbrengst van het feest komt ten goede aan Stichting Global BMX. Deze stichting is er kortgeleden in geslaagd om een BMX-baan op wereldniveau van de grond te krijgen in Damacor.

De Tafelronde houdt diverse keren per jaar fundraisings om geld in te zamelen voor goede doelen op het eiland.

Jaren ’20
Met films als Casino Royale en The Great Gatsby zijn de jaren twintig van de vorige eeuw weer helemaal terug. De gasten worden daarom aangemoedigd om in een zo creatief en elegant mogelijke outfit te komen binnen het thema. De meest aansprekende outfits vallen in de prijzen. De muziek wordt zaterdagavond verzorgd door Indiase DJ Rinku, die samen met zijn band optreedt.

Kaarten
Het feest vindt zaterdag plaats in Omundo vanaf 21.00 uur. Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar voor dit evenement. De prijs per ticket is 50 gulden en komt geheel ten goede aan kinderen die dolgraag op een BMX-fiets willen rondcrossen. De kaarten zijn telefonisch te bestellen via secretaris Luis De Lannoy op telefoonnummer 5141162.

www.versgeperst.com