NatuurwandelingCURAÇAO – Curaçao Footprint Foundation organiseert zaterdag een natuurwandeling in het Caracasbaai schiereiland gebied. Dit doen ze in samenwerking met Grupo Bina. Tijdens de wandeling wordt er uitgebreide aandacht gegeven aan de flora en fauna van het gebied.

De route gaat langs een smal pad dat om de Kabrietenberg heen leidt. Deze wandeling is geschikt voor wandelaars die stevig door kunnen lopen en geen problemen hebben met niveauverschillen door los liggend gesteente. De wandeling duurt ongeveer drie uur en is op eigen risico. De wandeling start stipt om 07.00 uur en de groep verzamelt zich vanaf 06.45 uur uiterst links bij de tweede rotonde nabij het schiereiland bij restaurant Poppy’s Place. Daar kunnen ook de auto’s worden geparkeerd.

Inschrijven
Omdat met kleine groepjes wordt gewerkt is inschrijven noodzakelijk. Inschrijven kan door het inschrijfformulier in te vullen op de website of door een e-mail te sturen naar info@curacaofootprint.org. De kosten bedragen twintig gulden per persoon inclusief drinken en vers fruit. Het is belangrijk om stevig schoeisel, een pet, water en zonnebrandlotion mee te nemen. Fotoliefhebbers kunnen natuurlijk een fotocamera meenemen.

Michelle da Costa Gomez aangepast
Foto: Michelle da Costa Gomez

1 reactie op “Natuurwandeling bij schiereiland Caracasbaai”

  1. Kogelvrij vest meebrengen, want dit is de favoriete plek van de helft van nos dushi hende om hun wapens, schiet- en steek, uit te testen.

    De andere helft van nos dushi hende gooit er hun afval neer.