• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

CURAÇAO – Uitgaan en dansen, hard sporten of gewoon lekker relaxen… Versgeperst.com is benieuwd wat jij dit weekend doet. We vragen het de 52-jarige Juliëtte Eekhof. Zij is leerkracht en heeft haar eigen schooltje.


“Ik heb een eigen schooltje (Ziezo Leerbegeleiding) aan huis waar ik op doordeweekse middagen leerbegeleiding geef aan kinderen van de basisschool. Vrijdag en zondag zijn mijn vrije dagen. Ik sta op vrijdag lekker vroeg op en ga samen met mijn vriendin rond 8 uur mountainbiken. We wonen in Julianadorp en fietsen dan naar Sint Willibrordus. We doen hier zo’n twee á drie uur over. Het heerlijkste moment van de vrijdag is als ik weer thuiskom van het fietsen, dan ben ik helemaal voldaan. Ik zorg dat ik altijd iets lekkers voor bij de koffie heb en kruip dan op de bank voor de televisie. Misschien dat ik vrijdagmiddag ook nog even ga skypen met mijn zoon of dochter in Nederland. Het avondeten is op vrijdag bij ons altijd standaard een patatje met een frikadel. Heerlijk!”

Privélessen
“Zaterdag is een werkdag voor mij en ik sta dan ook altijd vroeg op. Ik begin met het schoonmaken van de porche, want daar geef ik de privélessen aan de kinderen. In totaal komen er op zaterdag vijf kinderen en ze krijgen allemaal een uur privéles. De eerste scholier komt om 8:30 uur en ik ben dan om 15:30 uur klaar. Na het werk ga ik even boodschappen doen en daarna een wandeling maken. ‘s Avonds kijk ik lekker samen met mijn man een dvd’tje. Ik ben net terug van een vakantie in Nederland en heb daar veel dvd’s gekocht, dus we hebben weer veel keus.”

Sportief
“Zondag staat bij mij weer in het teken van sport. Ik sta samen met mijn man op om 6 uur, we ontbijten dan wat en om 7 uur zitten we op de fiets. We fietsen op een zondag meestal tussen de veertig en zestig kilometer. Mijn man is ook heel erg sportief en heeft een ontzettend goede conditie, dus we stoppen niet onderweg. Na het fietsen ga ik even een dutje doen en om een uur of vijf gaan we dan lekker een stuk met de honden wandelen. We hebben er zes in totaal, maar nemen er meestal twee mee. Misschien gaan we even naar het strand om lekker te zwemmen met de honden. Op zondag kookt mijn man, dus wat we gaan eten is nog een verrassing voor me.”

www.versgeperst.com