CURAÇAO – Na vijftien jaar opent Landhuis Brievengat weer haar deuren. De oude hotspot van Curaçao is compleet gerenoveerd en gaat weer gebruikt worden als locatie voor diverse evenementen. Zaterdag 9 november staat Kane op het podium. Via de prijsvraag van Versgeperst.com kun je twee kaartjes winnen.

Kane geeft na dertien jaar weer een concert op Curaçao, wil jij bij het optreden van deze Haagse band zijn? Vul dan de prijsvraag onderaan de pagina in en vertel waarom jij naar het concert van Kane wilt! Je kunt je antwoord tot donderdag 7 november 18.00 uur insturen.

Kane mediumProgramma
Het openingsweekend van Landhuis Brievengat start vrijdag 8 november om 20.00 uur met de band Happy Peanuts, daarna betreedt de band Spice & Pepper het podium. DJ Luigi sluit de avond af. Op 9 november begint de avond met een optreden van het duo Josje & Angela. De hoofdact van de avond is de pop- en rockband Kane. De band heeft dertig top-40 singles, tien top-3 albums en zes Edison Awards.

Informatie
Kaartjes zijn online verkrijgbaar. Kaartjes voor het concert kosten online 55 gulden per stuk en voor een gecombineerd weekendticket (8 en 9 november) betaal je 65 gulden. Voor meer informatie mail je naar ryan@thearchitecs.nl.

  Jouw antwoord is:

  Voeg indien nodig een bestand bij:

  Je voor- en achternaam

  Je e-mailadres

  Je telefoonnummer

  Je geboortedatum (voor legitimatiedoeleinden)

  Beveiligingscode (verplicht)

  Voer bovenstaande beveiligingscode in

  www.versgeperst.com