• Facebook

  • Twitter

  • Left_Skyscraper_160x600

  • Validator w3.org

  • Large Skyscraper 01

  • Large Skyscraper 02

FeestCURAÇAO – Stage lopen op Curaçao is meer dan alleen maar feesten. Naast strand, zon en happy hours is een stage op Curaçao vaak ook keihard werken. Daarom organiseert social network platform We-Caribbean de ‘Stagiaire van de Maand’ wedstrijd. Dinsdag vindt de eerste uitreiking plaats in club Cinco.

Door middel van de wedstrijd krijgen stagiaires de kans om aan iedereen te laten zien dat stage lopen op Curaçao meer is dan alleen feesten. Via social network website We-Caribbean.com kunnen collega’s, vrienden en familie stemmen op de stagiaires die zich aangemeld hebben. Ook stagebegeleiders hebben de mogelijkheid om hun stagiaires te beoordelen, deze beoordeling telt zwaarder dan de stemmen.

Uitreiking
Dinsdag vindt de eerste uitreiking plaats in club Cinco. Vanaf 22.00 uur begint het programma en zullen de vijf stagiaires met de meeste stemmen op het podium verschijnen. De avond bestaat uit drie rondes waarin elke ronde iemand afvalt. Ook het publiek wordt betrokken bij de spelrondes. De stagiaires worden onder andere getoetst op hun kennis van Curaçao, kennis van muziek en hun danskunsten. Naast het winnen van de titel, maken de stagiaires ook kans om diverse prijzen te winnen, zoals een etentje, een gratis huurauto of een introductieduik.

Informatie
Vanaf 21.00 uur begint het feest bij Cinco en om 22.00 uur begint de uitreiking en zal de winnaar bekend worden gemaakt. Voor meer informatie over de wedstrijd ga je naar de website.

3 reacties op “Stagiaire van de maand wedstrijd”

  1. Ja Sammy’s, stagiaires hebben inderdaad mailing aan de lokale cultuur. Want stagiaires komen wel op tijd op hun werk en houden zich wel aan de verkeersregels en behangen zich niet voor een fortuin met gouden oorbellen, tanden en tattoos.

    Daarom: weg met de stagiaires!

  2. Zijn de ”berovingen” ineens opgehouden?

  3. Hmm, zou alleen stemmen als er ook werklijk een stagiair is die de “normen en waarden” van Curacao respecteert. want het respect voor de lokale bevolking en de cultuur is bij velen stagiaires heel ver te zoeken.