• Facebook

 • Twitter

 • Left_Skyscraper_160x600

 • Validator w3.org

 • Large Skyscraper 01

 • Large Skyscraper 02

visCURAÇAO – Bedrijvenplatform Milieu (BPM), organiseert woensdag in Teatro Luna Blou een gratis filmavond voor iedereen die zich wil laten informeren over de stand van zaken omtrent visserij en wat het effect hiervan is en zal zijn op Curaçao. Een panel van milieudeskundigen discussieert over de problemen.

Met huidige gang van zaken lijkt het erop dat er in 2040 er niet genoeg vis meer zal zijn om deze commercieel te exploiteren. De film is in elkaar gezet door de Nicolaas G. Pierson Foundation, het wetenschappelijk bureau van de Partij voor de Dieren uit Nederland. Het laat zien hoe het wereldwijd is gesteld met de visserij.

Informatie
De film in Teatro Luna Blou begint om 19.30 uur. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Belangstellenden kunnen zich alvast inschrijven via info@bpmcuracao.com of via telefoonnummer 5616227. Vol is vol.

6 reacties op “Filmavond over visserij: ‘In 2040 geen vis meer’”

 1. Jan, op 28-10-2013 om 07:17 schreef:
  …Beste Lastiwz waar haalt u het expertise vandaan dit filmpje al bij voorbaat af te schrijven?…

  Uit de kop van dit artikel.

  Farbi, op 28-10-2013 om 09:25 schreef:

  Voor alle struisvogels en niet struisvogels bekijk de volgende site : Called ” HOME ”
  En daarna mag je comentaar leveren.
  http://www.youtube.com/watch?v=jqxENMKaeCU&feature=mv_sr

  Gezien. Bijna 4.800 religeuze extremisten die geloven dat de aarde 4000 jaar oud is. En zoiets moet ik als bron gebruiken.

 2. Jan, neem LaStiwz niet kwalijk.. hij is 1 van die mensen die ook bij reforma tekende en nog niet weet waarvoor hij heeft getekent..

 3. Aan de opmerkingen te zien hebben bepaalde mensen nog niet door wat er met onze aarde gebeurd waarbij factor hebzucht de drijfsveer is.

  Voor alle struisvogels en niet struisvogels bekijk de volgende site : Called ” HOME ”
  En daarna mag je comentaar leveren.

  http://www.youtube.com/watch?v=jqxENMKaeCU&feature=mv_sr

 4. Het valt inderdaad te verwachten dat 33 jaar later nog steeds precies ‘dezelfde soort mensen’ achter dit filmpje zullen zitten. Er is immers niks aan de hand op deze wereld.
  Beste Lastiwz waar haalt u het expertise vandaan dit filmpje al bij voorbaat af te schrijven?

 5. Ach ja, dit zijn van die mensen die vooral zichzelf heel belangrijk vinden en alleen nog met onzin de aandacht kunnen trekken. Wel jammer dat er op Curaçao genoeg mensen zullen zijn die ze geloven, net zoals volwassenen nog steeds geloven dat er enge monsters in zee leven, iets wat hun ouders ze vroeger hebben wijsgemaakt zodat ze niet naar zwemles hoefden!

 6. Berichten van hetzelfde soort leugenaars als diegene die in 1980 verkondigden dat er in 2010 als gevolg van de zure regen, geen bossen meer zouden zijn.