Citro reddingsboot thumbCURAÇAO – Maritieme reddingsorganisatie CITRO organiseert donderdag een fondswervingbuffet. Het evenement dat dit jaar ‘CITRO goes South Beach’ heet is een jaarlijks terugkerend succes. De avond wordt muzikaal begeleid door Johnny Kleinmoedig en zijn band.

De kaartverkoop voor de fondswerving ‘CITRO goes South Beach’ van reddingorganisatie CITRO is in volle gang. Bezoekers kunnen in een gezellige ambiance onder het genot van een hapje en drankje nader kennismaken met CITRO en onderling netwerken.

Vrijwilligers
De reddingsorganisatie heeft als belangrijkste werk het redden van mensen in nood op zee. Dat werk gebeurt volledig op vrijwilligersbasis en zonder steun van de overheid. CITRO beschikt daarbij overigens wel over een eigen vloot.

Kaarten
Het buffet opent om 19.00 uur en gaat door tot 22.00 uur. Kaarten kosten 200 gulden en zijn verkrijgbaar bij Mensing’s Caminada, Albert Heijn, Van den Tweel Janthiel, Gallery Alma Blou en Surprise. Voor meer informatie over het evenement ga je naar de Facebookpagina.

www.versgeperst.com