Wine and cheeseCURAÇAO – Landhuis Brakkeput Mei Mei en Licores Maduro presenteren 9 november de tweede editie van Corks & Forks. Een culinair evenement voor de wijnliefhebbers en ‘foodies’ op Curaçao. De avond zal in het teken staan van negen verschillende wijnlanden.

De bezoekers kunnen genieten van wijnen, hapjes en entertainment van de verschillende landen. Het landhuis en alle terrassen eromheen staan deze avond in het teken van de negen verschillende wijnlanden; Argentinië, Australië, Chili, Frankrijk, Italië, Nieuw-Zeeland, Spanje, de Verenigde Staten en Zuid-Afrika. De bezoekers gaan dus in één avond de culinaire wereld rond.

Groot aanbod
Binnen in het landhuis worden er verschillende ‘award winning wines’ gepresenteerd en op het achterterras zijn dessertwijnen te vinden. De bezoeker kan op verschillende manieren proeven en genieten van het grote aanbod van verschillende wijnen, geselecteerd door de wijnspecialisten van Licores Maduro. Ook aan mensen die niet van wijn houden is gedacht. Speciaal voor hen is er een open bar met een keur aan alcoholische en niet-alcoholische dranken.

Kaarten
Kaarten zijn 50 gulden en verkrijgbaar bij Albert Heijn, Licores Maduro, Mensings Caminada, Van den Tweel Supermarket Jan Thiel en bij het Funmileskantoor voor 2250 Funmiles. De prijs is inclusief 25 gulden aan Cork & Fork-munten welke het betaalmiddel zijn op deze avond. Extra munten zijn tijdens het evenement zelf verkrijgbaar.

www.versgeperst.com